Φιέστα τίτλου για τον Α.Ο. Μιλτιάδη – Πανηγύρισε την άνοδό του στην Α’ Τοπική Μεσσηνίας

Οι άνθρωποι του Μιλτιάδη γιόρτασαν με το παραπάνω την επιστροφή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πύργου το απόγευμα του Σαββάτου -το οποίο δείχνει “ερημωμένο” και έγινε αναφορά μάλιστα και από τους ομιλητές- όπου μαζεύτηκαν όλοι ανεξαιρέτως, παίκτες, τεχνικό Τιμ, Διοικητικοί παράγοντες και απλοί φίλαθλοι, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί τον θρίαμβο της ομάδας. Ο Μιλτιάδης, κατέκτησε την πρώτη θέση με 51 βαθμούς έχοντας σε 19 αγώνες, 17 νίκες και 2 ήττες. Μάλιστα, έχει την καλύτερη επίθεση με 72 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 12 κατά.

Χαιρετισμοί

Εκ μέρους της ΕΠΣ Μεσσηνίας ο Αντιπρόεδρος Άγγελος Γεωργόπουλος, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια στους πρωταθλητές της Α1 Κατηγορίας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους πολιτικούς να κοιτάξουν το θέμα των εγκαταστάσεων, καθώς το γήπεδο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, σημειώνοντας πως θα πρέπει να υπάρξει “εναλλακτική” καθώς και στο γήπεδο των Γαργαλιάνων υπάρχουν σοβαρά θέματα και την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα εξυπηρετεί και τις δυο ομάδες. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιωτης, έδωσε και αυτός συγχαρητήρια στους παράγοντες και τους παίκτες αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα ανέβηκε κατηγορία.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μιλτιάδη Χρήστος Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή του Μιλτιάδη για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, ευχαριστώντας τον προπονητή της ομάδας Θανάση Λακριντή, τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Γεωργακόπουλο και τους παίκτες της ομάδας. Όπως ο ίδιος σημείωσε, ο στόχος επετεύχθη και ειναι πρώτος, διότι από την αρχή ήταν η επιστροφή στην Α’ κατηγορία. Τέλος, και ο κ. Μιχαλόπουλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτσης, αφού εξέφρασε τα δικά του συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας, σημείωσε πως χρειάζεται από όλους η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για το γήπεδο. Ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης συνεχάρη τη διοίκηση και τους παίκτες, σημειώνοντας πως υπάρχει θέμα με τις υποδομές και πως σε συνεργασία με το δήμο θα μπορέσουν να βρεθούν χρηματοδοτήσεις. Ο Αντιπεριφεριάρχης Στάθης Αναστασόπουλος μετέφερε το χαιρετισμό του Περιφερειάρχη, σημειώνοντας πως υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο του Πύργου και χρειάζεται άμεσα παρέμβαση και στήριξη και από τους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Χαράλαμπος Αυρηλιωνης έδωσε και αυτός με τη σειρά του συγχαρητήρια στην ομάδα, ενώ υποσχέθηκε ότι σύντομα θα ειναι έτοιμη η μελέτη για το γήπεδο του Πύργου και η δημοτική αρχή θα κάνει ότι μπορεί ώστε να είναι έτοιμο τον επόμενο χρόνο.

Απονομή κυπέλλου

Το κύπελλο του Πρωταθλητή και τα αναμνηστικά μετάλλια στους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Βασίλη Σπηλιώτη, μαζί με τους Αντιπροέδρους Ηλία Αλεξανδρόπουλο και Άγγελο Γεωργιόπουλο, από τον Πρόεδρο του Μιλτιάδη Χρήστο Μιχαλόπουλο, από τους βουλευτές Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση και Μίλτο Χρυσομάλλη, τους Αντιπεριφερειάρχες Στάθη Αναστασόπουλο και Βασίλη Κεπέλιο, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Τριφυλίας Χαράλαμπο Αυρηλιώνη, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Φρούσο, τη δημοτική σύμβουλο και υποψήφια Δήμαρχο Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου και από τον υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας Άκη Κατρίτση.

ΠΗΓΗ : www.gargalianoionline.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο