Φιλική ήττα του Διαβολιτσίου στο Γύθειο με 3-2

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε το Διαβολίτσι παίζοντας στο Γύθειο με τον τοπικό Πανγυθεατικό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και με δύο γκολ του Σαμπατάκου και ένα του Μπερδούση μέχρι το 30′ προηγήθηκε με 3-0. Το Διαβολίτσι μείωσε με τον Ηλιόπουλο σε 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Διαβολίτσι κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλιόπουλος κάνοντας το 3-2. Το σκορ που τελικά δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού αφού παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων και τις αλλαγές των προπονητών δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο.

Πανγυθεατικός:(Σταύρος Μανιάτης) Καβαλιώτης, Κωστάκος, Κουρτέσης, Μπερδούσης, Πετρόπουλος, Αναστασάκος, Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος, Σαμπατάκος, Σπηλιοτόπουλος, Κοκκινάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπουτσικάρης, Πράστος, Ζορμπάς, Χρυσικάκος, Διαμαντάκος, Δασκαλάκης.

Διαβολίτσι:(Κώστας Παλαμάρας) Βασηλειάδης, Σταματελόπουλος, Βέλλης, Μπούνας, Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Πιτσιλής, Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Ζαραφέτας, Γουέσλει. Έπαιξαν ακόμα και οι Καντούτσης, Γκελγκέρια, Αλεξανδρής, Σάκα, Αρβανίτης, Μεμά, Πάγια, Τσιγαρίδης, Καπατσώρης.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο