Φιλική νίκη για την Καλαμάτα, 10-0 τον Πάμισο στην Μικρομάνη

Τα δικά τους συμπεράσματα έβγαλαν σήμερα οι Περικλής Αμανατίδης και Νίκος Γεωργακλής στο φιλικό που έδωσαν η Καλαμάτα και ο Πάμισος στην Μικρομάνη στα πλαίσια της προετοιμασίας τους. Φυσικά και δεν πρέπει να σταθούμε στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού 10-0 για να μην παρεξηγηθούμε αλλά στις προσπάθειες των δύο ομάδων και το τι είδαν οι δύο τεχνικοί δοκιμάζοντας παίχτες και σχήματα που θα τους φανούν χρήσιμα για την συνέχεια. Εκείνο που πρέπει να τονίσουμε ήταν η καλή κατάσταση του γηπέδου της Μικρομάνης παρά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα γκολ που έβαλαν μελανόλευκοι. Ρόβας (7′, 32′,39′), Αρναρέλλης (18′, 20′, 30′), Πασάς (60’, 75′), Γρίβας (38′), Κατάλντι (50′). Ο Πάμισος είχε δοκάρι με τον Κουλόπουλο στο 50’.

Μετά το παιχνίδι η διοίκηση του Παμίσου έβγαλε ανακοίνωση – ευχαριστήριο για το φιλικό παιχνίδι.

« Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Καλαμάτας για τη πρόταση μου μας έκανε για το σημερινό αγώνα και της ευχόμαστε τα καλύτερα στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο ΠΑΜΙΣΟΣ είναι μια ομάδα η οποία απαρτίζεται από παιδιά της Πόλης μας και από την Ακαδημία μας. Είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι μετά τη δουλειά τούς έρχονται στο γήπεδο για αυτό που αγαπάνε. Και βέβαια το σκορ μας στενοχωρεί γιατί είμαστε ΠΑΜΙΣΟΣ και όχι πυροτέχνημα, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο και όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές το γνωρίζουν. Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή και όπου βγει, για την ΙΣΤΟΡΙΑ μας , για το ΕΜΒΛΗΜΑ μας , για τη ΠΟΛΗ μας , για ‘ ΜΑΣ »

Διαιτητές: Κομπυλίρης (Γ.Μιχαλόπουλος – Π. Νικολόπουλος)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Περικλής Αμανατίδης): Λαδάς, Μοζέρ, Καραγκούνης, Δημόπουλος, Δρούγας, Μπενίτεζ, Τριανταφυλλάκης, Ακόστα, Γρίβας, Αρναρέλης, Ρόβας. Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι : Γιαννίκογλου, Αρίμπας, Κωστούλας, Μουζάκης, Ραπόζο, Κωνσταντινόπουλος, Ματέους Άλβες, Τάτος, Κατάλντι, Πασάς, Μπαράλες.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Νίκος Γεωργακλής): Τρακάκης, Φιλόπουλος, Μπορχάν, Ιμεράσι, Κράκουλι, Βλάχος, Ηλιόπουλος, Σούλα, Τιμπλαλέξης, Πετρουλάκης. Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι : Τόσκα, Κουλόπουλος, Σταματελόπουλος, Ντίσα, Χριστόπουλος, Ε. Βλάχος, Αλμπάν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Θανάσης Αγγελακάκης

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο