Φινάλε με Νίκο Παπαγεωργίου η Σπερχογεία

Μία αρκετά καλή μεταγραφή και μάλιστα η τελευταία για φέτος πραγματοποίησε η Σπερχογεία καθώς απέκτησε τον τον 36χρονο αμυντικό Νίκο Παπαγεωργίου από τον Ακρίτα Κορώνης προσθέτοντας εμπειρία και σιγουριά στην άμυνα των ”Ταύρων” μια μεταγραφή που σίγουρα ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Σωτήρη Μπουραντώνη. Επίσης απέκτησε και τον Θανάση Κακαλέτρη από την Κ19 της Καλαμάτας. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

« Καλησπέρα!!. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του μεταγραφικού μας σχεδιασμού για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με δυο συν μια τελευταίες μεταγραφές. Νίκος Παπαγεωργίου τα σχόλια περιττά! Προσθέτει εμπειρία και διασφαλίζει την αμυντική μας γραμμή! Θανάσης Κακαλέτρης ταλαντούχος Κ19 Καλαμάτας! Και τρίτη και τελευταία προσθήκη, ταλαντούχος φοιτητής που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία σε Ομάδα Α’ Τοπικής. Το ρόστερ κλείδωσε!. Ευχόμαστε Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, καλή επιτυχία και υγεία σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος! »

** Τέλος όσο αφορά τα έργα του γηπέδου να πούμε ότι μάλλον μετατίθεται η πρώτη της ομάδας για Τετάρτη η Πέμπτη το απόγευμα.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο