“Χάλκινη” η Ράντου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής

Το χάλκινο μετάλλιο στο 1ο Βαλκανικό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που έγινε στο Μαυροβούνιο, κατέκτησε η Καλαματιανή Αναστασία Ράντου.

Η αθλήτρια του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας μαζί με την Κατερίνα Παύλου από τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ , στο σύνθετο ομαδικό χωρών της κατηγορίας κορασίδων, κατακτώντας την 3η θέση στην τελική κατάταξη. Σε ατομικό επίπεδο μάλιστα πήρε την 12η θέση στο σύνθετο ατομικό ανάμεσα σε 31 αθλήτριες της κατηγορίας της. Μια πτώση όμως οργάνου και στα δυο προγράμματα, της στέρησε την είσοδό στα τελικά οργάνων, παρόλο αυτά στο στεφάνι είχε τη πέμπτη καλύτερη βαθμολογία του προκριματικού  αγώνα, αλλά δικαίωμα στο τελικό είχε μόνο μια αθλήτρια από κάθε χώρα κι έτσι η Ράντου έμεινε εκτός τελικού μιας και η συναθλήτριά της Κατερίνα Παύλου ήταν πιο ψηλά στη κατάταξη.

Ο ΦΟΚ συνεχάρη την Ράντου για αυτή την επιτυχία με την παρακάτω ανακοίνωση : “Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου μας είναι πολύ χαρούμενο με την εμφάνιση της Αναστασίας, που με 3 εβδομάδες προπόνησης στάθηκε άξια στο ταπί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Συγχαρητήρια Αναστασία μας. Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα και τη προσπάθειά σου στη παρθενική σου εμφάνιση με την εθνική ομάδα! Πολλά μπράβο σε όλες τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στους βαλκανικούς αγώνες. Ήσασταν όλες υπέροχες”.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο