Χρήστος Μυριούνης:<<Νίκη που μας δίνει πιο πολύ αυτοπεποίθηση>>

Για το παιχνίδι του Δίωνα Κυπαρισσίας και την άνετη νίκη επί της Ερμιονίδας έκανε δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας της Κυπαρισσίας Χρήστος Μυριούνης

Χτες πήραμε άλλη μια νίκη στο γήπεδο μας απέναντι στην πολύ αξιόμαχη ομάδα της Ερμιονίδας που οι παίκτες της παρά την απουσία του προπονητή τους λόγω ασθενείας έπαιξαν εξαιρετικά και μας δυσκόλεψαν πολύ…Η βαθμολογία τους αδικεί και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για αυτούς και τους το εύχομαι !!!


Τώρα για εμάς κάναμε ένα τέλειο επιθετικό παιχνίδι και πήραμε ακόμα μια νίκη που μας δίνει ακόμα πιο πολύ αυτοπεποίθηση μιας κ μην ξεχνάμε ότι έχουμε ένα από τα πιο μικρά ηλικιακά ρόστερ της κατηγορίας και μέσα από κάθε νίκη τα παιδιά παίρνουν αυτοπεποίθηση!!!


Τέλος θέλω να πω ότι είχαμε και την απουσία του Παναγιώτη Κούνα που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θα λείψει και για αρκετό καιρό ακόμα λόγω τραυματισμού… Ενώ είχαμε κ τον Ντάκοβιτς εκτός με έναν μικρό τραυματισμό στην μέση, δύο παίκτες που είναι σημαντικά γρανάζια για εμάς και λείπουν πολύ ιδίως ο Πάνος που είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα του και λείπει καιρό τώρα από ότι του Νικ που δεν έπαιξε χτες καθαρά και μόνο για προληπτικούς λόγους.
Αλλά τα παιδιά κάλυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό τούς και έτσι φτάσαμε στο 5-1 στο πρωτάθλημα!!💪🏀
Συνεχίζουμε… Σεμνά κ ταπεινά… Δίων Κυπαρισσίας 🏀
Υ.Γ Ακόμα μια εξαιρετική διαιτησία από τους νεαρούς διαιτητές Πλεγας -Κωστης και με εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά και από τους δύο! 👌🏀

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο