Χωρίς Κάνιας και Αρίμπας αύριο με Τηλυκράτη η Καλαμάτα

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την έλευση του Μάκη Χάβου η Καλαμάτα αύριο αντιμετωπίζει στις 15:00 στο Δημοτικό στάδιο της Παραλίας τον νεοφώτιστο Τηλυκράτη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2. O Mάκης Χάβος δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τους τραυματίες Κάνιας (αργεί ακόμα) και Αρίμπας αλλά επιστρέφουν στην ομάδα οι Μπαξεβάνος και Γιαννίκογλου. Εκτός αποστολής παραμένει και ο Μπαράλες για προληπτικούς λόγους από τράβηγμα στο ματς με τον Ιωνικό.

Η αποστολή της Καλαμάτας για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές:

Γιαννίκογλου, Μέντεζ, Λαδάς, Δημόπουλος, Κωστούλας, Ραπόζο, Βαλεριάνος, Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος, Καμπράλ, Ακόστα, Πασάς, Ρόβας, Αρναρέλλης, Γρίβας, Κατάλντι, Μπενίτες, Μοζέρ, Μπαξεβάνος, Δρούγας και Κωνσταντινόπουλος.

Τέλος ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την ΠΑΕ Τηλυκράτη, το Σάββατο 11/11 στις 15.00. Τρόπος διάθεσης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα και από τα εκδοτήρια του Σταδίου, την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Τιμές Εισιτηρίων:
Θύρα VVIP : 30 ευρώ

Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ

Θύρα 2 ΤΜΗΜΑ Α/ΤΜΗΜΑ Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ

Υπενθυμίζουμε ότι σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο