Χωρίς τον Αρίμπας και τον κόσμο η Καλαμάτα την Τετάρτη στο στάδιο με Ιωνικό

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την Καλαμάτα η οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το απόγευμα στις 16:00 κεκλισμένων των θυρών στο στάδιο της Παραλίας τον Ιωνικό σε ακόμη ένα αδιάφορο παιχνίδι για τα playoffs της SL2. Στο ματς αυτό διαιτητής θα είναι ο Κώστας Μπαϊκτάρης από τον σύνδεσμό διαιτητών Αθήνας. Βοηθοί θα είναι οι Αραβίδης και Ίσσα από τον ίδιο σύνδεσμο. 4ος θα είναι ο Αλάμπεης από Αθήνα. Στο άλλο παιχνίδι που θα γίνει στα Χανιά την ίδια μέρα και ώρα μεταξύ των Χανίων και της Ηλιούπολης διαιτητής θα είναι ο Φουστάνας από την Μακεδονία και βοηθοί οι Βλαχάκης και Δασκαλομαρκάκης από το Ρέθυμνο. 4ος θα είναι ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ο μόνος που θα απουσιάσει είναι ο Αρίμπας ο οποίος αποβλήθηκε στην Ηλιούπολη. Αύριο το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και μετά θα βγει η αποστολή για το παιχνίδι.

« H ΠAE Καλαμάτα υπενθυμίζει στους οπαδούς της ότι ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ιωνικό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παραλίας την Τετάρτη με ώρα έναρξης 16:00.

Δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι από τις δύο ομάδες θα είναι γραμμένοι σε λίστα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο