Χωρίς φρένα η Καλαμάτα 80 άλλη μια νίκη 3-0 τον Πανερυθραικό

Η Καλαμάτα 80 δεν παίζεται και πάει από νίκη σε νίκη, αυτή τη φορά θύμα της ο Πανερυθραικός τον νίκησε με 3-0 σετ και δεν λέει να αφήσει την κορυφή.

Άνετα πέρασε και το εμπόδιο του Πανερυθραϊκού η Καλαμάτα 80. Εμφανώς καλύτερη  σε όλα τα επίπεδα και με την ψυχολογία της πρώτης θέσης η Καλαμάτα 80 δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει στο κλειστό της Παραλίας τον Πανερυθραικό με 3-0 σετ και να πιστεύει βέβαια σε μία ανάλογη συνέχεια. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Παναγιώτη Ντάκουρη σε ισάριθμα μέχρι τώρα παιχνίδια στον μαραθώνιο της Pre League. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης οι πρωτοπόροι βρήκαν ένα είδος αγωνιστικής αντίστασης από τους φιλοξενούμενους μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ αφού ήταν πίσω στο σκορ με 12-15. Στην συνέχεια η εικόνα άλλαξε υπέρ των πρωτοπόρων βέβαια οι οποίοι αφού ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους πήραν άνετα το σετ  με 25-20.

Με το ίδιο σκόρ 25-20 πήραν και το δεύτερο για να φτάσουμε στο τρίτο όπου με συνοπτικές διαδικασίες οι πρωτοπόροι το πήραν και αυτό με 25-11 κάτι που τους έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσουν με τους φίλους την νέα τους επιτυχία και την παραμονή τους βέβαια στο ρετιρέ της βαθμολογίας.  

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Ντάκουρης) Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας, Δαλακούρας, Σκαρτσίλης, Στάμος(λ), Μπλάουελ, Αραπάκης, Β. Ντάκουρης, Μαντέκας, Βιέιτο, Λυκούρεσης, Χριστόφας, Κανελλόπουλος, Οκάμπο

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (Χατζηπέρρος) Κατσαούνης, Τσικάτος, Παύλου, Αλεξίου, Τασάκος, Δουρδουκίδης, Φώλιας(λ), Γιαννόπουλος, Ρεστέμης, Σουσούνης(λ), Καλλιμάνης, Ταραμίγκας

Πάμε να δούμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Pre League.

ΑΣ Κέρκης – ΑΕΚ > 3-2

ΑΟ Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου – ΟΠΑΘ Περσέας > 3-0

Τ.Ν.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο