Ηρακλής Καλ/τας – Π.Α.Ο. Καλού Νερού 4 – 2: ¨Επιστροφή¨ στις νίκες για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής Καλαμάτας παρότι βρέθηκε από το 5΄ λεπτό της αναμέτρησης πίσω στο σκορ, επιβλήθηκε τελικά του Π.Α.Ο. Καλού Νερού με το εμφατικό 4- 2 στο « Παν. Μπαχράμης».

Μπορεί η ομάδα του Άρη Γαλανόπουλου να βρέθηκε με το ¨καλημέρα¨ της αναμέτρησης με την Πλάτη στον ¨τοίχο¨, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους στερήσει για μια ακόμα αγωνιστική τους βαθμούς της νίκης. Οι Ηρακλειδείς έβαλαν τη μπάλα κάτω παίζοντας  ωραίο ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία. Με αρκετή ψυχραιμία Κωνσταντόπουλος, Μιχαλόπουλος και Βλαχάκης στο χώρο της μεσαίας γραμμής άνοιγαν το παιχνίδι πότε από δεξιά στους Μάρη και Φυκουρά και πότε από αριστερά στους Λύρα και Βαίτση δημιουργώντας διαδρόμους για να φτάσουν στην αντίπαλη εστία.

Στο 21΄ λεπτό ο Μιχαλόπουλος από ¨δημιουργός¨ μετατράπηκε σε ¨εκτελεστής¨  μετά την ωραία κάθετη πάσα του Βαίτση φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1 – 1), ενώ στο  44΄λεπτό χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ με κεφαλιά ( 2 – 1) στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με ψυχολογικό πλέον αβαντάζ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν ν΄ αντιδράσουν, αφού μετά από μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα τους Γιώργου Κυριακόπουλου στο 47΄, ο Δαρσακλής  ¨διάβασε¨ τη φάση έκλεψε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3 – 1.  Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο ίδιος παίκτης στο 50΄ με γυριστό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4 – 1.  Οι παίκτες του Τάκη Παναγόπουλου από το σημείο αυτό και μετά δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ με αποκορύφωμα τη φάση του 79΄ λεπτού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαλισόβα, η κεφαλιά του Διονυσόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Ενώ στη τελευταία φάση του αγώνα (90+2΄) το σουτ του Αντωνόπουλου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια με πλασέ ο Βλαχόπουλος μείωσε σε 4 – 2.

Φάσεις και Γκολ:

5΄ Παράλληλο γύρισμα του Μητρόπουλου στο σημείο του πέναλτι, ο Μαλισόβας με πλασέ 0 – 1.

21΄ Κάθετη του Βαίτση στον Μιχαλόπουλο, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Κυριακόπουλου και με πλασέ 1 – 1.

41΄Ο Βασίλιεφ μπήκε στην περιοχή τρίπλαρε τον Καπράλο έκανε το πλασέ,  στη γραμμή ο Τρακάκης απόκρουσε με τα πόδια, η μπάλα έφτασε στον Μητρόπουλο που επιχείρησε το σουτ, ο Καπράλος που είχε επιστρέψει στη θέση του μπλόκαρε.

47΄ Λάθος εκτίμηση του Κυριακόπουλου, ο Δαρσακλής ¨διάβασε¨ τη φάση, έκλεψε τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3 – 1 προ κενής εστίας.

50΄ Γυριστό σουτ του Δαρσακλή 4 – 1.

68΄Σέντρα του Βλάμη από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Οικονομόπουλος έπιασε το σουτ ο Τρακάκης απόκρουσε.

79΄Εκτέλεση κόρνερ από  δεξιά του Μαλισόβα, ο Διονυσόπουλος στην καρδιά της άμυνας έπιασε την κεφαλιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.  

87΄Εκτέλεση φάουλ του Μπεγέτη από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Καπράλος στην αριστερή του γωνία έπεσε και απόκρουσε.

90+2΄ Σουτ του Αντωνόπουλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή της πλασέ του Βλαχόπουλου 4 – 2.

Διατητής: Ψηλοπαναγιώτης  –  Βοηθοί: Ταβουλαρέας – Τσοπανάκης

Συνθέσεις

Ηρακλής Καλαμάτας ( Γαλανόπουλος Άρης): Καπράλος, Τρακάκης, Λύρας, Φυκούρας, Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μάρης ( 75΄Μπρακούλιας), Βλαχάκης, Βαίτσης, Παπαδέας ( 86΄Κρέπης), Δαρσακλής ( 86΄Γεωργακόπουλος).

Π.Α.Ο. Καλού Νερού ( Παναγόπουλος Τάκης): Κυριακόπουλος, Πράνταλος, Βλάμης, Ναστάτος ( 89΄Αντωνόπουλος), Γαργαρώνης, Μπεγέτης, Μητρόπουλος, Βασίλιεφ ( 48΄Οικονομόπουλος), Διονυσόπουλος ( 84΄Κατσίρος), Βλαχόπουλος, Μαλισόβας.   

Το video του αγώνα όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή “στο ρυθμό των σπορ” στη τηλεόραση Μεσόγειος
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο