ΠΑΕ Π.Σ. Καλαμάτα: Ο Αντώνης Μαυρέας σηκώνει ¨τα μανίκια¨

Ο Αντώνης Μαυρέας σηκώνει ¨τα μανίκια¨ και επιστρέφει στη «Μαύρη Θύελλα», να αναλάβει ηγετικό πόστο για να βοηθήσει και αυτός από την μεριά του με την εμπειρία και την γνώση του την ομάδα από την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά η μεγάλη πορεία του στα ελίτ ¨σαλόνια¨ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά τον απόηχο της χθεσινής ήττας  της Καλαμάτας ( 0 – 2 ) από το Αιγάλεω οι ανακατατάξεις φαίνεται πως συνεχίζονται στους κόλπους της ομάδας. Νωρίς το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό πως επιστρέφει στο πόστο του γενικού αρχηγού ο Αντώνης Μαυρέας για να προσφέρει και αυτός από τον δικό του μετερίζι, βάζοντας το δικό του ¨λιθαράκι¨ στο οικοδόμημα που προσπαθεί να χτίσει ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Πρασσάς.

Αναλυτικότερες  λεπτομέρειες για τη δράση του κυρίου Μαυρέα στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο θα έχουμε στις επόμενες ώρες της ημέρας.

** Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ευελπιστούμε να επιφέρει την απαραίτητη ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα μετά τις αναταράξεις που έχει δεχθεί τη φετινή σεζόν.      

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο