Συνάντηση με τον Δήμαρχο η Καλαμάτα με φόντο το νέο γήπεδο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο είχαν χθες ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη της Ομάδας της Καλαμάτας κύριος Παπαθεοδωρίδης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Καλαμάτα κύριος Ταβουλαρέας. Η συζήτηση των δυο πλευρών εστιάστηκε κυρίως στην κατασκευή ενός σύγχρονου και λειτουργικού ποδοσφαιρικού γηπέδου που αποτελεί διακαής στόχος και όνειρο ζωής του Προέδρου της ομάδας κυρίου Πρασσά.

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ.Βρούτση αποφασίστηκε η κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου να ενταχθεί στο πλαίσιο δημιουργίας ενός “Σύγχρονου Εμβληματικού Αθλητικού Κέντρου με Εθνικά Χαρακτηριστικά και Περιφερειακή Αναφορά” με προτεινόμενη θέση τα Παλιάμπελα και την ευρύτερη περιοχή. Το Αθλητικό Κέντρο θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδόσφαιρου, κλειστό γυμναστήριο, κλειστό κολυμβητήριο, γήπεδα τένις, γήπεδα πάντελ κ.α. Με χρονική προτεραιότητα υλοποίησης το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο.

« Ως ομάδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο μας για το αταλάντευτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει προκειμένου οι επόμενες γενιές αθλητών να χαρούν την ανάπτυξη και πρόοδο του αθλητισμού στην περιοχή μας. »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο