Άνετα η Καλλιθέα 0-4 τον Αίαντα

Η Καλλιθέα δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Αίαντα και να τον κερδίσει με ευρύ 0-4 μέσα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Μηλίτση άντεξαν μόνο ένα ημίχρονο και ο χορός των γκολ άρχισε στο 47′ με τον Γιάνναρη να βρίσκει δίχτυα με σουτ κάνοντας το 0-1. Νωρίτερα στο 1ο ημίχρονο είχαμε όλες και όλες δύο ευκαιρίες μια για κάθε ομάδα στο 19′ με τον Σαμπάνι και στο 22′ με τον Τόλια.

Το 0-2 έκανε ο Σαμπάνι στο 53′ με πέναλτι που κέρδισε ο Ιλιάζι. Δύο λεπτά μετά στο 55′ ο Γιάνναρης πάλι από τα 11 μέτρα έκανε το 0-3 για να κλείσει το σκορ στο 81′ ο Κότης 0-4. Η ομάδα του Αλέκου Λυκοτραφίτη είχε και δύο δοκάρια στο 50′ με τον Γιάνναρη και στο 60′ με τον Σαμπάνι.

Κίτρινες πήραν οι : Τσίχλης, Μηλίτσης, Κολοκάθης και Ζάτσα

Διατητής :Αράπης Επόπτες : Κωστοπούλου και Κορομηλάς

ΑΙΑΝΤΑΣ (Γιώργος Μηλίτσης) Αναστασόπουλος, Τσίχλης (63′ Κουτραφούρης), Δουφεξής, Μηλίτσης (87′ Πλακουδάκης), Κολοκάθης (85′ Σαμέλης), Κατσικέας, Σακκάς, Ζαχαριάς, Χρυσοβέργης (63′ Μπούνας),Τόλιας, Δημόπουλος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Αλέκος Λυκοτραφίτης) Σπάλλας, Βασιλόπουλος, Κ.Μεμά, Αθανασόπουλος, Κοτσοβός (46′ Τάφα), Ζ.Μεμά, Ιλιάζι, Ζάτσα (82′ Σαρδέλης), Γιάνναρης (75′ Τσίρμπας), Σαμπάνι (82′ Σαρδέλης), Κότης.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο