Άνετα στο 2ο ημίχρονο 6-0 ο Πάμισος τον Ακρίτα Κορώνης

Ο Πάμισος σήμερα πήρε μια εύκολη νίκη με το ευρύ 6-0 αλλά στο 2ο ημίχρονο επί του Ακρίτα Κορώνης που το πάλεψε στο 1ο ημίχρονο, ήταν ανταγωνιστικός αλλά μετά την αποβολή του Πεΐδη στο 47′ χάνοντας την αριθμητική ισορροπία μοιραία ήρθε η ήττα για τους παίχτες του Σπύρου Τσίκινη που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο 50′. Ο χορός των γκολ άρχισε στο 47′ με γκολ του Μπαστακού, ο ίδιος παίχτης με πέναλτι στο 60′ έκανε το 2-0 για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 63′ ο Αριστομενόπουλος σε 3-0, το 4-0 έγινε στο 68′ με τον Παπαδόπουλο και το 5-0 στο 70′ με τον Πετρουλάκη, το τελικό 6-0 έγινε στο 85′ με σκόρερ τον Ντίσα.

Διαιτητής : Πλακογιάννης – Επόπτες : Αποστολόπουλος, Λουκάς.

ΠΑΜΙΣΟΣ (Νίκος Γεωργακλής): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Μπαστακός, Μπορχάν (60′ Φιλόπουλος), Σταματελόπουλος, Τιμπλαλέξης (60′ Υμεράσι), Δεμπεγιώτης, Παπαδόπουλος, Κράκουλι (46′ Ντίσα), Βλάχος (70′ Πετρουλάκης), Κουλόπουλος (75′ Σωτηρόπουλος).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Σπύρος Τσίκινης): Βαρβεράκης, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Πεΐδης, Π. Κυριόπουλος, Ρουμελιώτης (80′ Τσελάι), Καλογερόπουλος, Παπαθεοδώρου, Μουτζούρης (85′ Ε. Κυριόπουλος), Φέστας, Χοτζόλι.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο