Άσφαιρη λευκή ισοπαλία η Καλαμάτα, 0-0 με Ολυμπιακό Β’ στο Στάδιο

Χωρίς να ικανοποιήσει η Μαύρη Θύελλα έφερε λευκή ισοπαλία 0-0 στο Στάδιο με τον Ολυμπιακό Β’ έξι μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ενός λεπτού σιγή για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να πλησιάζουν ελάχιστες φορές μπροστά στις δύο εστίες. Όλες κι όλες καταγράψαμε 3 φάσεις στο παιχνίδι και ίσως ήταν η απόδειξη της απραξίας των ομάδων από την αποχή του πρωταθλήματος έτσι όπως το κατάντησαν κάποιοι ανίκανοι. Πάντως τόσο ο Ίλτσο Γκεοργκιόσκι όσο και ο Γιάννης Οκκάς είδαν πράγματα δοκίμασαν σχήματα και έβγαλαν συμπεράσματα για το πως θα παρατάξουν τις ομάδες τους την ερχόμενη εβδομάδα με την επανέναρξη της λίγκας.

Οι ευκαιρίες που σας προανέφερα χάθηκαν για να μην λέμε πολλά λόγια στο 36′ σε σουτ του Λιποράσε όταν έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ ο Στουρνάρας, στο 63′ όταν σουτ του Βασιλόγιαννη από πλάγια θέση πέρασε μόλις άουτ και στο 73′ όταν το σουτ του Τριανταφυλλάκη από καλή θέση έδιωξε ο Στουρνάρας σε κόρνερ.

Ελάχιστος ο κόσμος και σήμερα στο γήπεδο, ήτανε δεν ήτανε 200 άτομα παρότι η διοίκηση έβαλε το εισιτήριο 5 ευρώ κατόπιν εορτής. Είπαμε τα πολλά λάθη στην ομάδα και η απομάκρυνση από το στόχο που είχε βάλει απομάκρυναν τον κόσμο. Για να δούμε αν τα θετικά αποτελέσματα εφόσον τα φέρει η ομάδα κάνουν τον κόσμο να ξαναζεσταθεί, ίδωμεν !!!. Καλή επιτυχία στον νέο τεχνικό Ίλτσο Γκεοργκιόσκι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Ταίρης , Ασίγκμπα , Λουπάνο, Μοζέρ, Λιποράσε, Παπατόλιος, Καραγκούνης , Ματέους Άλβες, Βασιλόγιαννης , Αρναρέλλης , Πασάς. (11άδα) Λαδάς, Πανουργιάς, Μπουλάρι, Τριανταφυλλάκης, Τάτος, Δρούγας, Ρόβας, Λούκαστσικ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ : Στουρνάρας, Νίκολιτς, Καλογερόπουλος, Χρυσόπουλος, Κεραμυδάς, Μαυρουδής, Σουρλής, Κωστή, Μαρίνος, Λιάτσος, Μπα. (11άδα). Περλιέσι, Αλ Μασχάρι, Σαπουντζής, Τσέλιος, Αργυρίου, Ιμπαγάσα, Πινάκας, Βλαχομήτρος, Κατσουλίδης, Καράκουτης.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο