Άσφαιρο 0-0 η Νεοφώτιστη Ράχη με Κυπαρισσία

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο Π.Μπαχράμης ανάμεσα σε Ράχη και Κυπαρισσία. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις στις δύο εστίες με την Κυπαρισσία να έχει την κατοχή της Μπάλας και την Ράχη με έξυπνη και σφιχτή άμυνα να κρατάει την πολύτιμη για την συνέχεια ισοπαλία. Στο 1ο ημίχρονο καταγράφηκε μόνο μια φάση στο 42′ με τον Κωνσταντόπουλο να πλασάρει από πλάγια μόλις άουτ και στο 2ο είχαμε όλες και όλες τρεις ευκαιρίες.

Στο 47΄σε σουτ του Τσουλάκου (που παράλληλα έκανε σήμερα χρέη προπονητή) από πλάγια να διώχνει ο Δασκαλόπουλος σε κόρνερ, στο 58′ από σέντρα του Γεωργιόπουλου ο Χρ. Μπουτσικάκης με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ και στο 79′ πάλι σουτ του Τσουλάκου από καλή θέση να διώχνουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων σε κόρνερ.

Κίτρινη κάρτα πήραν οι : Κιόρρι, Κρακούλι, Αβράμης και Καραχάλιος από την Ράχη και Δασκαλόπουλος, Μιτρόφ, Σπυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος και Κατσιώλης από την Κυπαρισσία.

Διαιτητής : Ψηλοπαναγιώτης Επόπτες: Ταβουλαρέας, Πανόπουλος

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: (Σταύρος Τσουλάκος) Τσελά Μ, Κιόρρι, Παυλής, Λιόλιος, Μπάγκα, Κρακούλι, Πιλάτης(87′ Τσελά Αλ), Αβράμης(90′ Κωστέας), Τσουλάκος, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος(65′ Καραχάλιος).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: (Γιώργος Καλόμαλος) Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής, Γεωργιόπουλος(78′ Ζαφείρης), Μιτρόφ, Παν. Μπουτσικάκης, Δημάκης, Μπακατσέλας, Σπυρόπουλος(89′ Κύρκος), Μπουτσικάκης Χρ, Κωνσταντόπουλος, Κατσιώλης.

** Να σημειώσουμε τέλος τις ατέλειες σε αρκετά σημεία του γηπέδου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ στα δίχτυα και στις δύο εστίες είναι σε τραγική κατάσταση, στα αποδυτήρια και των δύο ομάδων, στα δημοσιογραφικά θεωρία (δεν υπάρχουν καρέκλες για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους τα ΜΜΕ), στον περιβάλλοντα χώρο πολλά χορτάρια εμποδίζουν την είσοδο των αποστολών στα αποδυτήρια και αρκετά άλλα που θέλουν άμεση παρέμβαση από τους αρμόδιους. Είπαμε εμείς θα τα καταγράφουμε για να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις των γηπέδων !!!.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο