Ένα ημίχρονο αρκούσε για τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, 3-0 τον Νέο Άρι

Με δύο εκπληκτικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο τέλος του δεύτερου ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας επικράτησε και κέρδισε τον Νέο Άρι με 3-0 στο Γ. Λουκαρέας για την αγωνιστική της Β‘ τοπικής κατηγορίας. Τα γκολ για την ομάδα του Βασίλη Παναγιωτόπουλου σημείωσαν ο Πάλιας στο 7‘ με ένα όμορφο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και ο Τσουλάκος στο 42‘ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε ένα φανταστικό γκολ. Το τελικό 3-0 στο 83‘ διαμορφώθηκε έπειτα από συνεργασία ανάμεσα στους Παπαδόπουλο Δ. και τον Κατσαβό με τον δεύτερο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα οι ίδιοι παίκτες δημιούργησαν ακριβώς την ίδια φάση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν ο Πετρόπουλος, ο Πάλιας, ο Μαρκόπουλος Θ., ο Σταθόπουλος και ο Σταματέλος

Διαιτητής: Ψηλοπαναγιώτης Επόπτες: Ταβουλαρέας και Καραγιάνη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ(Βασίλης Παναγιωτόπουλος): Λέκκας, Ριπάι, Χότζα(88′ Γιαννίκος), Πετρόπουλος, Ντακούρης, Μπάμπης(63′ Σταθόπουλος), Παπαδόπουλος Θ.(63′ Παπαδόπουλος Δ.), Ζόμπολας, Τσουλάκος(81′ Κατσαβός), Ρουσέας, Πάλιας(81′ Σταματέλος)

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ(Μηλίτσης Γιώργος): Γιανούλης, Κωσταντόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος(69′ Μαρκόπουλος Κ.), Κυριακούλης, Φλέσσας(46′ Μαρκόπουλος Θ.), Σκαλιώτης, Κυριόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Καραλετιάν(37′ Γερίκης), Σταυριανέας(λ.τρ. 24′ Τσιριγώτης)

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο