ΕΠΟ: «Δεν θα διεξάγονται αγώνες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αν δεν υπάρχει απινιδωτής στο γήπεδο»

Την απόφαση να μην διεξάγονται οι αναμετρήσεις στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αν δεν υπάρχει στο γήπεδο ο απινιδωτής ανακοίνωσε η ΕΠΟ έπειτα από συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.

Κανένας αγώνας δεν θα διεξάγεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα χωρίς απινιδωτή στο γήπεδο!
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ έπειτα από την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής κάνει γνωστό ότι εξαιτίας των ων αιφνίδιων θανάτων ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα κανένας αγώνας μεταξύ ερασιτεχνικών σωματείων δεν πρόκειται να ξεκινά εφόσον δεν υπάρχει στο γήπεδο ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση συζήτησε εκ νέου και εκτενώς το θέμα των αιφνίδιων θανάτων ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους. Επιπλέον η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία με την οποία θα ζητά την προμήθεια με κεντρική διαχείριση των απινιδωτών που απαιτούνται και την περαιτέρω ενημέρωση όλων των Δήμων για το θέμα».

Πηγή: sportfm.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο