Ετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό με Παναθηναϊκό Β’ στο στάδιο η Καλαμάτα

Με την σημερινή πρωινή προπόνηση στην Μικρομάνη συνεχίζεται η προετοιμασία της «Μαύρης Θύελλας» για το αυριανό πρώτο φιλικό εντός έδρας στο στάδιο της Παραλίας στις 18:00 με τον Παναθηναικό Β’, εκεί θα γίνουν και τα πρώτα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που χτίζει ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του.

Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό από ότι διαπιστώσαμε από κοντά αφού παρακολουθήσαμε την προπόνηση στο βελτιωμένο γήπεδο της Μικρομάνης που θα χρησιμοποιεί η ομάδα μαζί φυσικά με τα Παλιάμπελα που θα είναι έτοιμα σε λίγες ημέρες. Τραυματισμοί δεν υπάρχουν στο ρόστερ και ο κόουτς της «Μαύρης Θύελλας» αύριο θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίχτες που έχει στην διάθεσή του πλην του Κάνιας ο οποίος θα βρίσκεται στην πόλη σήμερα το βράδυ η αύριο το πρωί για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους. Η σημερινή προπόνηση είχε και κεράσματα καθώς ο Χρήστος Ρόβας είχε γενέθλια, γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1994 (29 ετών).

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα εύχεται στον Χρήστο Ρόβα να είναι εκατόχρονος, υγιής και ευτυχισμένος!
Τα 29 χρόνια που έκλεισε και γιόρτασε με τους συμπαίκτες του είναι ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τόσα να είναι και τα γκολ με τα οποία θα… φορτώσει τις αντίπαλες άμυνες.

** Πολύχρονος να τα εκατοστίσει και από εμάς με πολλά γκολ !!!!!

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο