Ηλίας Μουρούσιας: ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ΠΑΕ Καλαμάτα

Την ολοκλήρωση της συνεργασία του με την ΠΑΕ Καλαμάτα στο τμήμα των Ακαδημιών ανακοίνωσε πριν λίγο ο Ηλίας Μουρούσιας ευχαριστώντας τους Ανθρώπους της ΠΑΕ για το έργο που επιτέλεσε τα τελευταία δύο χρόνια. Βέβαια να πούμε ότι ο Ηλίας Μουρούσιας από πληροφορίες που έχουμε είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου για να αναλάβει το τμήμα του Scouting. Πιστεύουμε τις επόμενες θα έχουμε νεότερα στο θέμα αυτό. Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωσή του.

« Μετά από περίπου 2 χρόνια στις θέσεις του Διευθυντή ακαδημιών και επικεφαλής του τμήματος Scouting της Kalamata FC / ΠΑΕ Καλαμάτα ήρθε η ώρα να αποχωρήσω περήφανος που υπηρέτησα και εργάστηκα για την μεγάλη ομάδα του νόμου μας. Σε αυτά τα δυο χρόνια διαχείρισης των υποδομών της ΠΑΕ αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα με κυριότερο το γηπεδικό καθώς οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Κορδία το οποίο θα χρησιμοποιούσαμε για όλα τα τμήματα μας δεν παραδόθηκε στις προβλεπόμενες ημερομηνίες μετά την ανακαίνιση του. Επίσης η κακή δομή του πρωταθλήματος νέων της Super League 2 U19 δημιούργησε μεγάλη αστάθεια στο τμήμα με πολλούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν είτε δανεικοί είτε ως ελεύθεροι. Ωστόσο μετά από μεγάλη προσπάθεια η συνέχεια ήταν εξαιρετική εκπληρώνοντας πολλούς από τους στόχους που είχαμε θέση εξ’αρχής δημιουργώντας μία πολύ δυνατή βάση που μπορεί να χτιστεί πάνω εκεί μια ακαδημία αντάξια με το όνομα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Δημιουργήθηκε τμήμα Scouting: έγινε αξιολόγηση και καταγραφή των ταλέντων της Μεσσηνίας μέσα από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και των μικτών ομάδων (κάποια από αυτά τα παιδιά ενσωματώθηκαν στα τμήματα μας).
  • Πραγματοποιήθηκαν ανοικτά και εσωτερικά δοκιμαστικά για τους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές αλλά και για παιδιά από όμορους νομούς (και από αυτή την διαδικασία στελεχώθηκαν τα αγωνιστικά μας τμήματα).
  • Δημιουργήθηκαν 2 νέα αγωνιστικά τμήματα τα Κ15 και Κ13 που συμμετείχαν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους.
  • Το τμήμα της Κ19 παρότι είχε πολύ χαμηλό μ.ο. ηλικίας και νέους παίκτες προερχόμενοι από το τμήμα της Κ17 το οποίο καταργήθηκε λόγω μη νομιμότητας στο τοπικό πρωτάθλημα κατάφερε να είναι αρκετά ανταγωνιστική στο απαιτητικό πρωτάθλημα της (Sl2 U19).
  • Αύξηση συνδρομών κατά 30% σε σχέση με αυτό που προϋπήρχε (πλέον η ακαδημία απαριθμεί πάνω από 120 παιδιά μαζί με την Κ19).
  • Εκδόθηκαν πάνω από 40 νέα δελτία.
  • Συμμετείχαμε με όλα μας τα τμήματα σε πάνω από 10 τουρνουά εντός και εκτός Μεσσηνίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κύριο Πρασσά, τον κύριο Kostas Vergis, τον κύριο Giorgos Rallis, τον κύριο Κώστα Παπασταμάτη και γενικά όλη την διοίκηση της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω στην ”Μαύρη θύελλα”. Επίσης να ευχαριστήσω τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ κύριο Βασίλη Παναγιωτόπουλο και τα παιδιά του γραφείου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές, γυμναστές και προσωπικό για την συνεργασία και πάνω από όλα στους γονείς και στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν αλλά και για το σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπο μου!

Εύχομαι στην ομάδα η νέα χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες και άνοδο στην Super League 1.

Ηλίας Μουρούσιας

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο