Ηρακλής Καλαμάτας – Α.Σ. Πανθουρικός 0 – 2: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο του Σαρδέλη ¨απέδρασε¨από το “Μπαχράμης”

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο του Σαρδέλη ο Πανθουριακός επικράτησε με  0 – 2 του γηπεδούχου Ηρακλή Καλαμάτας στο «Παν. Μπαχράχης».

Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξαν πως παρά τις ελλείψεις ποδοσφαιριστών για βοήθειες από τον πάγκο δεν φοβούνται κανένα παιχνίδι, προσπάθησαν ειδικότερα στο πρώτο μέρος, αλλά η ανωτερότητα του αντιπάλου δεν άφησε και πολλά περιθώρια. Στο 16ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος έπιασε το σουτ, αλλά πορτιέρο του Ηρακλή  δήλωσε το παρών με εξαιρετική επέμβαση, στη συνέχεια της φάσης ο Οδεμισιώτης προσπάθησε με το κεφάλι να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα όμως ο Μπεσσής με δεύτερη προσπάθεια τη μάζεψε . Εννέα λεπτά αργότερα οι «κυανέρυθροι» απάντησαν με σουτ του Βαίτση, ο Κόκκαλης απόκρουσε με τα πόδια. Στο 35` ο Γιακουμής πέρασε κάθετη πάσα στον Σαρδέλη, που πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ (0 – 1). Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (42`) ο Γεωργουλέας θα πιάσει διαγώνιο απ` αριστερά σουτ ο Μπέσσης με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει.

Η εικόνα της επανάληψης θύμιζε παιχνίδι για ένα ¨ρόλο¨, η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου είχε ανέβει ψηλά με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις, με εξαίρεση αυτή του 61ου λεπτού, όταν το διαγώνιο σουτ του Σαρδέλη από δεξιά και μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα συρτά στη δεξιά γωνία του Μπεσσή, διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2. Ως  το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιοσημείωτη στιγμή.

Διαιτητής: Κομπιλίρης Π. – Βοηθοί: Γιαλλικάρης Δ. – Χαλκιαδάκη Ζ.

Συνθέσεις:

Ηρακλής Καλαμάτας (Γαλανόπουλος Άρης): Μπεσσής, Μπρακούλιας, Φυκούρας, Μαγκλάρας, Ψωρομύτης, Κωνσταντακόπουλος, Παπαδέας Τζ. ( 70` Μουρούφας), Βλαχάκης, Βαίτσης ( 67` Δαραβίγκας), Παπαδέας Γ., Δαρσακλής ( 46` Μάρης).

Α.Σ. Πανθουριακός ( Σακελλαρόπουλος Τάκης): Κόκκαλης, Μπούνας (90+1` Σεντεμέντες Γ.), Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Καραχάλιος, Σεντεμέντες Ι. (70` Νικολόπουλος), Γεωργουλέας (70` Φαββατάς), Ζαχαρόπουλος, Σαρδέλης (81` Αγγελόπουλος), Καρύδης, Γιακουμής ( 90+1` Ρασσιάς).

Το βίντεο του αγώνα σε περιγραφή Γιάννη Ηλιάδη από την εκπομπή ”στο ρυθμό των σπορ” στο mesogeios.tv
Δηλώσεις του Άρη Γαλανόπουλου και του προέδρου του Πανθουριακού Αγαθοκλή Χριστόπουλου στον Γιάννη Ηλιάδη
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο