Ηρακλής: Ο Περικλής Αμανατίδης νέος προπονητής του Γηραιού

Ο Περικλής Αμανατίδης είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Ηρακλή με τον Γηραιό να ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας μαζί του.

Ο Ηρακλής βρήκε τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη στο πρόσωπο του Περικλή Αμανατίδη. Ο 53χρονος τεχνικός ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Καλαμάτας από την οποία αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες. Μάλιστα ο Αμανατίδης έπιασε ήδη δουλειά, καθώς η ομάδα έκανε σήμερα (22/11) προπόνηση υπό τις οδηγίες του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ Β’.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή: Ο Περικλής Αμανατίδης είναι τελικά ο “εκλεκτός” της Διοίκησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ και από σήμερα ανέλαβε τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας μας, θέση η οποία είχε μείνει για λίγες ημέρες κενή λόγω της παραίτησης του Σάκη Τσιώλη. Το νέο προπονητή παρουσίασε στους παίκτες, λίγη ώρα πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου, ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στην ομάδα, του ευχήθηκε να έχει νίκες και επιτυχίες, ενώ αμέσως μετά ο νέος κόουτς είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές. Εκτός του Περικλή Αμανατίδη, καινούργια πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο θα αποτελέσουν ο Γιάννης Τσακμακίδης, ο οποίος θα είναι ο βοηθός προπονητή, καθώς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Θαλασσινό στις θέσεις των γυμναστών της ομάδας μας. Το συμβόλαιο του νέου προπονητή, υπέγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χαράλαμπος Ηλιάδης“.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο