Ηρόδοτος: Η 20άδα του Α. Πλουσή στην Καλαμάτα

O Άλκης Πλουσής γνωστοποίησε την αποστολή του Ηροδότου για το αυριανό (06/11) παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Ο Ηρόδοτος φιλοξενείται από την Καλαμάτα για την 1η αγωνιστική της Super League 2 με τον Άλκη Πλουσή να καλείται να οδηγήσει την ομάδα.

Είκοσι ποδοσφαιριστές απαρτίζουν την πρώτη αποστολή της χρονιάς και πρόκειται για τους:

Κρόστα, Σαρρής, Κριζείου, Γρηγορόπουλος, Μακρυδάκης, Φουάσης, Ζιώγας, Σουρνάκης, Βρεττός, Μασάδο, Γκίνη, Φράγκος, Φαλκάο, Χαλκιαδάκης, Μπράβο, Γαλεάδης, Ροκάκης, Χαϊκάλης, Πλιάτσικας, Οικονομάκης.

Με <<Καμπάνα>> αφαίρεσης βαθμών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ηρόδοτος

Με αφαίρεση βαθμών θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα της Super League 2 οι Ηρόδοτος και Απόλλων Λάρισας

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 2 και 3 περ. α του παραρτήματος Α του Π.Κ. της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 77Α παρ.3 του Ν2725/1999 (Α121). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη α) ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών από το επαγγελματικό πρωτάθλημα 2022-2023 και β) χρηματική ποινή ποσού πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 2 και 3 περ. α του παραρτήματος Α του Π.Κ. της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 77Α παρ.3 του Ν2725/1999 (Α121). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη α) ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών από το επαγγελματικό πρωτάθλημα 2022-2023 και β) χρηματική ποινή ποσού πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο