Η Καλαμάτα 80 ανακοινώνει τον τρόπο εσόδου των φιλάθλων στο κλειστό της παραλίας

« Η ομάδα μας εν όψει των εντός έδρας αγώνων της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από την επόμενη Παρασκευή 29/09 με τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων στα πλαίσια του 7ου τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο θα είναι δυνατή η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του Κλειστού του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας:

1. Με επίδειξη της κάρτας διαρκείας. Η προπώληση γίνεται καθημερινά τις ώρες 08.00-16:00 στο Κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά (Νέδοντος 130) και σε κάθε ημέρα αγώνα, 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του, στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας.

2. Με αγορά εισιτηρίου στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας (καθημερινά τις ημέρες αγώνα 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του)

3. Η διοίκηση μας αποφασίζει πως σε κάθε παιχνίδι θα διατίθενται 300 δωρεάν προσκλήσεις για παιδιά και εφήβους έως 18 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις στα εξής σημεία:

  • Καθημερινά 08:00 έως 16:00 στο κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά (Νέδοντος 130)
  • Από τα εκδοτήρια του σταδίου Καλαμάτας την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την έναρξη του.
  • Από τη γραμματεία των Ακαδημιών μας κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας ώρες 10:00 – 11:00.

Σε όλες τις περιπτώσεις κάθε άτομο δε μπορεί να παραλάβει περισσότερες από 2 μαθητικές προσκλήσεις ταυτόχρονα. Για την είσοδο είναι πιθανόν να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για να ταυτοποιηθεί η ηλικία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κρατήσεις προσκλήσεων και η διάθεσή τους γίνεται μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Ειδικά για τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή του επερχόμενου 7ου τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” το εισιτήριο και οι προσκλήσεις ισχύουν και για τους δύο αγώνες της ημέρας.

** Λόγω αυξημένης ζήτησης προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να προμηθεύεται από νωρίς τα εισιτήρια για τους αγώνες έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και καθυστερήσεις κατά την είσοδο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο