Κόλλησαν στο 0-0 Αναγέννηση και Παναθηναϊκός

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είχαμε στο ”Γ. Λουκαρέας” όπου η τυπικά γηπεδούχος Αναγέννηση κόλλησε στο άσφαιρο 0-0 με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Το παιχνίδι πάντως είχε πολύ καλό ρυθμό σε όλο το 90λεπτο και οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Οι τυπικά γηπεδούχοι πάντως έχασαν την πιο μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το ματς όταν κέρδισαν πέναλτι στο 90′ με τον Παπαμικρουλέα σε ανατροπή από τον Λέκκα αλλά ο Τόσκα σούταρε απελπιστικά άουτ. Και οι δύο ομάδες επίσης έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ με τους Γεωργατσέλη στο 14′, Μπάμπη στο 26′, Τόσκα στο 34′ και 48′, Δ. Παπαδόπουλο στο 39′, Μουράτι στο 53′ και την πιο κλασική ευκαιρία πριν το χαμένο πέναλτι στο 80′ σε τετ α τετ του Παπαμικρουλέα μπλόκαρε ο Λέκκας.

Κίτρινη κάρτα από τον κύριο Γεωργαντά αντίκρισαν οι Καυκούλας και Σταματέλος, Επόπτες ήταν οι : Φωτόπουλος και Τοτάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Πέτρος Χιώτης) : Χριστόπουλος, Κοκάϊ, Σκιαδόπουλος (78′ Σταθόπουλος), Πανταζής, Ψώνης, Σεφεράσι (41 λ.τρ. Τζαναδάμης), Τόσκα, Λικάϊ (65′ Καραμανλής), Γεωργατσέλης, Καραΐσκος, Νταβέας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Βασίλης Παναγιωτόπουλος) : Λέκκας, Ριπάϊ, Χότζα, Ντάκουρης, Πετρόπουλος, Ζόμπολας, Θ. Παπαδόπουλος (69′ Παπαδέας), Σταθόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος, Μπάμπης (75′ Σταματέλος), Καυκούλας (46′ Μουράτι).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο