Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, 3-2 τον Νέο Άρι

Ένα παιχνίδι με πέντε γκολ, δύο ανατροπές και αρκετές φάσεις για γκολ αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Γεώργιος Λουκαρέας για την 34η αγωνιστική της Α1 τοπικής ανάμεσα στον Παναθηναικό Καλαμάτας και τον Νέο Άρι με τους γηπεδούχους να βγαίνουν νικητές.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 12′ ο Μουράτι ανοίγει το σκορ στο παιχνίδι και κάνει το 1-0 για την ομάδα του καθώς βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα έπειτα από μια όμορφη σέντρα. Στο 14′ ο Λάσκαρης βρίσκει τον Τάφα μόνο του ωστόσο το τελείωμα του δεύτερου ήταν κακό με την μπάλα να πηγαίνει αρκετά άουτ. Στο 19′ μακρινή σέντρα του Χότζα με την μπάλα να καταλήγει στον Ντάση, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε ήταν αδύναμη και ο τερματοφύλακας μπλόκαρε εύκολα. Στο 39′ ο Λάσκαρης έκανε ένα σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στo 51′ εκτέλεση κόρνερ από τον Μπάμπη, κεφαλιά του Ντακούρη με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 58′ ο νεοφερμένος Σταυριανέας ισοφαρίζει για τον Νέο Άρι κάνοντας ένα σουτ από μακρινή απόσταση. Στο 64′ ο Βουρλάκος κάνει το 1-2 για τον Νέο Άρι. Στο 68′ είναι η σειρά του Ριπάι να ισοφαρίσει για την ομάδα του και να κάνει το 2-2 έπειτα από ατομική προσπάθεια. Στο 77′ ο Σκαλιώτης δοκιμάζει ένα πολύ καλό σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80′ ο Μπάκας κάνει μια σέντρα και βρίσκει τον Παπαδέα ο οποίος με πλασέ βάζει την ομάδα του εκ νέου στον αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Βασιλογιαννακόπουλος( Νέος Άρις) και οι Μπάκας, Παπαδέας( Παναθηναικός Καλαμάτας)

Διαιτητής: Νικολόπουλος Επόπτες: Χαλκιαδάκη και Σκόρδος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ(Βασίλης Παναγιωτόπουλος): Λέκκας, Ριπάι, Χότζα, Ντακούρης, Πετρόπουλος, Μουράτι(82′ Γιαννίκος), Παπαδόπουλος Θ.(73′ Μπάκας), Ζόμπολας, Παπαδόπουλος Δ.(82′ Λεβάντης), Μπάμπης(67′ Παπαδέας), Ντάσης(73′ Σταματέλος)

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ(Παναγιώτης Πεφάνης): Βασιλόπουλος, Κυριακούλης, Λάσκαρης, Γιαννακόπουλος, Τσιριγώτης, Τάφα, Σκαλιώτης, Βουρλάκος, Βούρνας(65′ Φλέσσας), Βασιλογιαννακόπουλος, Κυριόπουλος (56′ Σταυριανέας)

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο