Με εννέα δρομείς ο ΣΔΥΜ στο 2ο Christmas Run Τρίπολης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στη στολισμένη λόγω της περιόδου των Χριστουγέννων το 2ο Christmas Run Τρίπολης. Ο φετινός επίσης αγώνας διοργανώθηκε
από τον ΓΣ Αρκαδίας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Τρίπολης και με την υποστήριξη και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού η πλατεία Άρεως μπροστά
από το Δικαστικό Μέγαρο και λίγα μέτρα από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ετοίμασε ο Δήμος Τρίπολης και ξεκίνησε τη λειτουργία του επίσημα λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου.

Περισσότεροι από 350 αθλητές/τριες συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου 10χλμ, 5χλμ, αλλά και στον παιδικό αγώνα 1χλμ. Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών σ’ αυτή τη διοργάνωση στην οποία γίνεται προσπάθεια να αποτελέσει θεσμό τα επόμενα χρόνια.
Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε κυρίως μέχρι τα μισά των αγώνων δρόμου και μέχρι ο ήλιος να «καταφέρει» να ζεστάνει λίγο την Τρίπολη.
Οι συμμετέχοντες πάντως απόλαυσαν το συγκεκριμένο εορταστικό αγώνα δρόμου στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Το κόκκινα μπλουζάκια των διοργανωτών για τους συμμετέχοντες, έβαλαν ακόμη περισσότερο στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τους συμμετέχοντες. Κάποιοι δεν παρέλειψαν να αγωνιστούν και με σκουφάκια του Αγίου Βασίλη.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ήταν παρών με εννέα δρομείς, απ’ τους οποίους οι έξι έτρεξαν τα 10km και οι τρεις τα 5km.
Στα 10 km έτρεξαν οι Κορομηλά Χρήστος με χρόνο 52:11, ο Σιδερέας Ευάγγελος με χρόνο 53:35,η Μπάκα Γεωργία που βγήκε 2η στην ηλικιακή κατηγορία της με χρόνο 56:40,
ο Μπαρτζελιώτης Διονύσης με χρόνο 56:35 και ο Καμπάς Παναγιώτης με χρόνο 57:46, Ο Λούζης Κωνσταντίνος με χρόνο 1:03:39.
Στα 5 χλμ ο Σταύρος Λόντος με χρόνο 24:15, ο Κουραμπάς Δημήτριος με χρόνο 40:37 και ο Τομαράς Παναγιώτης με χρόνο 41:01

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα μέλη για την συμμετοχή τους, για την διάκριση τους και στην διοργάνωση του αγώνα.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο