Με νίκη 2-5 τέλειωσε την χρονιά ο Κυπάρισσος

Ο Κυπάρισσος σήμερα ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με νίκη 2-5 στην Καλαμάτα επί του Νεανικού Δαναού και κατάλαβε την 3η θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Τοπικής. Τα γκολ για την καλοστημένη και καλοδουλεμένη ομάδα του Λουΐζου Σπυρόπουλου πέτυχαν οι Αντωνόπουλος στο 4′, Κίζηλης στο 51′ και στο 57′, Γεωργακόπουλος στο 66′ και Τσακάλη στο 69′. Τα γκολ για την ομάδα του Πέτρου Δημόπουλου πέτυχαν οι Χατζημάνης στο 8′ και Υφαντής στο 49′.

Διαιτητής : Τσουλάκος – Επόπτες : Τσιαμτσούρη, Λιανός.

ΔΑΝΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Πέτρος Δημόπουλος): Σαρδέλης, Σπ. Σταυρόπουλος, Κρητικάκης, Παπαδόπουλος, Αθ. Πουλής, Βάγγαλης, Ποϊμάκης, Πετρίδης, Δ. Πουλής , Παν. Παπαδόπουλος, Χατζημάνης. Επαιξαν και οι : Λίτσας, Αντωνόπουλος, Μέτα, Τσιμπουρίκος και Υφαντής

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ (Λουΐζος Σπυρόπουλος): Σταμούλης, Μιχαλακόπουλος, Αθανασόπουλος (46′ Κατσίρος), Κοσμόπουλος, Κουτσούλης, Κυριακίδης (46′ Βασιλόπουλος), Αντωνόπουλος, Καζάκος, Κίζηλης, Γεωργακόπουλος (60′ Αλεξόπουλος), Τσακάλη (69′ Γιαννόπουλος).

** Μετά το τέλος του αγώνα μας μίλησε ο προπονητής του Κυπάρισσου και μας είπε « ότι η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη, εμείς μείναμε ενωμένοι μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές αλλά και την Διοίκηση για την άψογη συνεργασία και πιστεύω ότι ότι περνούσε από το χέρι μου το κάναμε στο γήπεδο !!! »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο