Μουσική βραδιά στην κεντρική πλατεία με τη συμμετοχή μουσικών της Καλαμάτας

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε.Φάρις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Αύριο, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί συναυλία με μέλη του Σωματείου Μουσικών Νομού Μεσσηνίας. Κάλεσμα συμμετοχής απηύθυναν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις Παντελής Δρούγας και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Μουσικών Ν. Μεσσηνίας Παναγιώτης Μάλαμας.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων- ανέφερε:

«Η Καλαμάτα από τις αρχές του μήνα έχει φορέσει τα γιορτινά της με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο κέντρο, στις γειτονιές, στα χωριά, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Σε αυτό το πλαίσιο κινούμαστε προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα εορταστικό κλίμα, να διώξουμε τη μιζέρια, να κάνουμε τους συμπολίτες μας να χαμογελάσουν. Αύριο Παρασκευή στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας πραγματοποιούμε συναυλία, με δικούς μας Καλλιτέχνες και τοπικά σχήματα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θα είμαστε όλοι εκεί για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα. Παρασκευή, λοιπόν, στην Κεντρική Πλατεία αποχαιρετούμε το 2022 και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 23:30, θα είμαστε όλοι εκεί με τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας για να υποδεχτούμε το νέο έτος. Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας πήγαν πολύ καλά. Όπως και ο Χριστουγεννιάτικος σταθμός του Άι Βασίλη στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων που έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Καλούμε όλους να έρθουν στην Καλαμάτα, να διασκεδάσουν, να περάσουν όμορφα, να ξεκουραστούν, να κάνουν τα ψώνια τους γιατί η Καλαμάτα είναι πανέμορφη, περιποιημένη και καθαρή. Καλή Πρωτοχρονιά!»

Ακολούθως κάλεσμα προς όλους απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις, Παντελής Δρούγας και ο εκπρόσωπος των μουσικών Παναγιώτης Μάλαμας. Όπως τονίστηκε για πρώτη φορά συνεργάζονται όλοι οι μουσικοί για την πραγματοποίηση μιας συναυλίας και συγκεκριμένα 10 μουσικοί και 10 τραγουδιστές.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο