Ξαφνικό διαζύγιο Στεφανίδη με την Ερμιονίδα μετά από τρεις μήνες συνεργασίας

«Αντίο» με προσωπική του δήλωση είπε ο Μάρκος Στεφανίδης, μετά την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Ερμιονίδας.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Ερμιονίδας αποτελεί πλέον ο Μάρκος Στεφανίδης.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας της Αργολίδας μέσω προσωπικής του δήλωσης τοποθετήθηκε για την απόφαση του, να αποχωρήσει από την ομάδα της Αργολίδας.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Μετά από 3 πολύ εποικοδομητικούς και πετυχημένους μήνες στην Ένωση Ερμιονίδας η συνεργασία μας έφτασε στο τέλος της. Κρατάω μόνο τα θετικά και όμορφα και οτιδήποτε τοξικό το αφήνω στον εαυτό του γιατί ούτως ή άλλως έτσι λειτουργώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάνω από όλα τους υπέροχους ποδοσφαιριστές που με στήριξαν και μάθανε και έμαθα από αυτούς καθώς και τον Φρατζέσκο Δημαράκη(ΤΖΕΚΟ) για την εμπιστοσύνη και σεβασμό στο προσωπό μου καθώς είναι από τους λίγους υγιείς παράγοντες που έχω γνωρίσει.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον γυμναστή Κομνηνό Μπαρτζάκα για την άψογη συνεργασία. Φυσιοθεραπευτές φροντιστές δημοσιογράφους και κάποιους από τους υγιείς παράγοντες της ομάδας.

Και τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα κάθε Κυριακή. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα και καλή χρονιά σε όλους πάντα με υγεία!!!!

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο