Ολυμπιακός Ανάληψης – Πάμισος 1-3 μονόπρακτο στη λασπομαχία

Πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα ήταν οι άσχημες καιρικές συνθήκες και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τις προσπάθειες των παικτών στον αγωνιστικό  χώρο. Ο Ολυμπιακός Ανάληψης κατέβηκε με σαφείς βλέψεις να προφυλάξει την εστία του και ότι από κει και πέρα ότι  του προκύψει εν αντιθέσει που ο Πάμισος από το ξεκίνημα του αγώνα, ζήτησε το γκολ και την νίκη. Το παιχνίδι ήταν σκληρό, αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια και αυτό βοήθησε τον Διαιτητή του αγώνα και τους Βοηθούς του να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, χωρίς λάθη.

-Συνοψίζοντας, θα λέγαμε το Τοπικό Ντέρμπι, εξελίχθηκε σε υπόθεση για μια ομάδα, αυτή του Παμίσου, ο οποίος εξακολουθεί να κρατά την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και στη 10η αγωνιστική, καταδιωκόμενος απο την ευρισκόμενη σε απόσταση αναπνοής στην δεύτερη θέση Εράνη .

ΓΚΟΛ και Φάσεις

31ο λεπτό μετά από συνεχόμενη πολιορκία στα καρέ του Ολυμπιακού Ανάληψης ο Μπορχάν, άνοιξε για λογαριασμού του Παμίσου το σκορ.

34ο λεπτό, ο Κουτσομανωλόπουλος, σε μια σέντρα σουτ από δεξιά ισοφάρισε για λογαριασμό του Ολυμπιακού Ανάληψης. 

Με αυτό το σκόρ έληξε το πρώτο ημίχρονο.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

-Στο 69ο λεπτό ο νεοεισερχόμενος πριν 2 λεπτά παίκτης του Παμίσου Κουλόπουλος, πέτυχε το 2ο τέρμα για λογαριασμό του Παμίσου

-82ο λεπτό ο Δεμπεγιώτης με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 1-3 για λογαριασμό του Παμίσου.

-89ο λεπτό πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού Ανάληψης, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Σαραντόπουλος, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

-Τον αγώνα παρακολούθησαν περί του 80 φιλάθλους, οι οποίοι παρακολούθησαν με κόσμια συμπεριφορά τον Αγώνα. 

Διαιτητής: ΡΕΚΚΑΣ Η. Βοηθοί: Α. ΜΠΟΡΙΚΑΣ Η. Β. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

ΠΑΜΙΣΟΣ: (Σπύρος Τσίκινης) Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (53′ Νινιός), Ψυχογιάννης (67′ Κουλόπουλος), Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Βλάχος, Τιμπλαλέξης (60′ Κίτρινη, 89′ Μακαρούνης), Σαραντόπουλος, Μπορχάν, Δεμπεγιώτης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Νίκος Γεωργακλής) Κατσίποδας (84′ Κίτρινη), Κακογιάννης, Δημητρακόπουλος (89′ Κίτρινη), Παπανδρέου, Παναγιωτόπουλος, Δασκαλάκης, Καλογερόπουλος, Τσούνι (72′ Τσώνης), Ομέρ, Θεοδοσόπουλος (48′ Δημητρίου), Κουτσομανωλόπουλος.

Γιώργος Ψυχαγιάννης

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο