Ολυμπιακός Β’: Αφαίρεση πέντε βαθμών για την αποχώρηση στο ματς με την Athens Kallithea

Το πειθαρχικό όργανο της Super League 2 ανακοίνωσε ότι η Athens Kallithea παίρνει το ματς με 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Β’, ενώ η δεύτερη ομάδα των ερυθρολεύκων τιμωρείται με αφαίρεση πέντε βαθμών από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα για την αποχώρηση στο ημίχρονο.

Το πρωτοβάθμιο Μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League 2 αποφάσισε να αφαιρέσει πέντε βαθμούς στον Ολυμπιακό Β’ από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα για την αποχώρηση στο ημίχρονο στον αγώνα με την Athens Kallithea. Παράλληλα η ομάδα του Γιώργου Σίμου παίρνει το παιχνίδι με 3-0, ενώ στους ερυθρόλευκους επιβλήθηκε και πρόστιμο 70 χιλιάδων ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός Β’ αποχώρησε εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, ενώ λίγο μετά η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισήμανε ότι οι διαιτητές ζήτησαν συγγνώμη και τιμωρήθηκαν. Υπενθυμίζεται ότι στο τρέχον πρωτάθλημα οι Β’ ομάδες δεν μπορούν να υποβιβαστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές: α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και γ) την χρηματική ποινή των 70.000€“.

ΠΗΓΗ : sport24.gr

Δείτε εδώ την νέα βαθμολογία μετά την αφαίρεση των βαθμών > https://stisendra.gr/table/super-league-2-%ce%bd%cf%8c%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%82/

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο