Ο Κουκούλας σφυρίζει την Καλαμάτα στην Ηλιούπολη

Με την 16η αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 27 και 28/1/2024 το πρωτάθλημα της SL2 στον Νότιο Όμιλο και την Καλαμάτα αγωνίζεται στην Αθήνα την Κυριακή 28/1/2024 στις 15:00 με την Ηλιούπολη σε ένα ματς που μόνο η νίκη θα πρέπει να είναι στο μυαλό του Μάκη Χάβου και των παιχτών αν θέλουν την ομάδα στα πλέι-οφ. Ο Παναγιώτης Κουκούλας από τον σύνδεσμο Διαιτητών Λέσβου κλήθηκε να διευθύνει το παιχνίδι με βοηθούς τους κυρίους Βεργέτη από ΑργολίδΑ και Αρμακόλα από Κυκλάδες. 4ος Διαιτητής ο Παπακωνσταντίνου από Φθιώτιδα. Πάμε να δούμε το πλήρες πρόγραμμα του Νότιου Ομίλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/1/2024 – 15:00

Γήπεδο Λευκάδας: Τηλυκράτης – Ολυμπιακός Β΄ > Φουστάνας, Φραγιός, Μποζατζίδης (Μακεδονίας). 4ος > Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής).

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/1/2024 – 15:00

Γήπεδο ”Άπόστολος Νικολαΐδης” : ΠΑΟ Β’ – Γιούχτας > Αλιάγας (Δυτ. Αττικής), Κάλλης (Αν. Αττικής), Παπαδόπουλος (Πειραιά). 4ος > Ντάουλας (Δυτ. Αττικής).

Γήπεδο ”Γρηγ. Λαμπράκης” : Athens Kallithea – Αιγάλεω > Ρεντίφης (Αν. Αττίκης), Πάγκαλος (Λασιθίου), Τρανταφύλλου (Κορίνθου). 4ος > Αλάμπεης (Αθηνών).

Γήπεδο Αγυιάς: Παναχαϊκή – Χανιά > Γιαννούκας (Δωδεκανήσου), Λιόντος, Θανασιάς (Ηπείρου). 4ος > Ρούτσης (Κορίνθου).

Γήπεδο Νεάπολης (15:45): Ιωνικός – Διαγόρας > Κόκκορης (Αρκαδίας), Ισακοβίδης (Λακωνίας), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου). 4ος > Γεωργόπουλος (Αρκαδίας).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο