Πέρασε άνετα ο Μιλτιάδης 0-3 τον Ολυμπιακό Ανάληψης

Μετά την ήττα στους Γαργαλιάνους για το κύπελλο με 0-1 από τον Πανθουριακό ο Μιλτιάδης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 0-3 στην Μεσσήνη του Ολυμπιακού Ανάληψης παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Τοπικής με 34 βαθμούς. Στο 38′ ο Αθανασόπουλος άνοιξε το σκορ έπειτα από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού με πλασέ για τους φιλοξενούμενους 0-1, στο 55′ από σέντρα του Σαραντόπουλου ο Αθανασόπουλος πάσαρε στον Τσουλάκο και αυτός με πλασέ έκανε το 0-2, στο 70′ πάλι ο Αθανασόπουλος με πλασέ έγραψε το τελικό 0-3 για τους μελανόλευκους.

Ευκαιρίες χάθηκαν στο παιχνίδι από τους Πολίμο στο 10′, Σαραντόπουλο στο 30′ και Μακαρούνη στο 52′.

Διαιτητής : Καυκάς – Επόπτες : Καραμπέτσος, Π. Νικολόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Αντώνης Τσουκαλάς): Αργυρόπουλος, Χριστόπουλος (67′ Γιαννόπουλος), Δημητρίου, Λένα, Αποστολίδης, Δασκαλάκης, Μακαρούνης, Τσώνης, Διονυσόπουλος (76′ Σταματόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Θεοδοσόπουλος (76′ Λέρα).

Α.Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Γιώργος Καλόμαλος): Παπανικολός, Γεωργιόπουλος (75′ Α. Τσόπελας), Ι. Τσόπελας, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος (85′ Παπανικολόπουλος),Τσιγαρίδης (85′ Παναγιωτόπουλος), Σταθόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (80′ Α. Χρονόπουλος), Σαραντόπουλος (75′ Κάππος).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο