Πλήγμα η μη συμμετοχή του ”Απόλλωνα Καλαμάτας” στο πρωτάθλημα

Τους λόγους που οδήγησαν τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμάτας να μην κατέβει στο πρωτάθλημα Α’ Τοπικής επισημένει με ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου. Δείτε τι ακριβώς γράφει :

“Αναφορικά με την σημερινή έναρξη πρωταθλήματος Α τοπικής κατηγορίας περιόδου 2022-2023 είναι σίγουρα πολύ θλιβερό και στενάχωρο που η αγαπημένη μας ομάδα ύστερα από δεκαετίες, δεν συμμετέχει. Σας παραθέτουμε σκέψεις και τοποθετήσεις για τους λόγους που δεν κατέστη εφικτή η συμμετοχή μας παρόλο που ο σύλλογος διαθέτει από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του μητρώο στην Γ. Γ. Α. Η τοποθέτηση του επικεφαλής του Δ. Σ. κυρίου Παναγιώτη Λυμπέρη αντικατοπτρίζει την αλήθεια, και αυτή είναι η έλλειψη πλέον δελτίων αθλητών, καθώς επίσης και η έλλειψη χρηματοδότησης όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Μπορούμε να αρχίσουμε να μοιράζουμε ευθύνες καθώς αυτό είναι το πιο εύκολο και ανέξοδο, ικανοποιώντας ο καθένας τον εγωισμό του και την εμπάθεια του σε διάφορα πρόσωπα, που ασχολήθηκαν με τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Δεν θα το κάνουμε αυτό γιατί απλά όσοι ασχολήθηκαν με τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια έδωσαν στην κυριολεξία, τον καλύτερο τους εαυτό, από διοίκηση, παίκτες, προπονητές εξυπηρετώντας την ύπαρξη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο σύλλογος λειτουργεί και θα λειτουργεί σε πολύ καλό επίπεδο. Μην ξεχνάμε πως το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ δίνει τις μάχες του σε εθνικό επίπεδο, το τμήμα του μπάσκετ, μέρα με την μέρα αφήνει το στίγμα του και γεμίζει ελπίδες και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, η ύπαρξη των ακαδημιών καθίσταται αναγκαία, ώστε να αρχίσει πάλι το χτίσιμο ενός γερού μέλλοντος που θα μετρήσει καινούργιες, ένδοξες στιγμές !!!. Αν ψάξουμε για λάθη του παρελθόντος ίσως έγιναν πολλά, αλλά αλάνθαστος είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα!!! Και όλοι εμείς διοίκηση, παίκτες, προπονητές, δουλέψαμε πολλές ώρες και πολλά χρόνια για την αγαπημένη μας ομάδα !!!. Ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια πολλές αγωνίες αλλά και όμορφες στιγμές για την ομάδα που αγαπάμε!!!. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε ένα δύσκολο κατά γενική ομολογία πρωτάθλημα και ο καθένας να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει. Τελευταία αφήνουμε όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν ειδικά από το 2017 έως και σήμερα, παίκτες και προπονητές, που μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και επιτυχιών !!!. Στα αδέλφια Γιάννη και Τάκη Σακελλαρόπουλο καλή επιτυχία στο καινούργιο τους ποδοσφαιρικό ταξίδι!!!

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο