Στην Α’ Τοπική η Θύελλα Χαρακοπιού, 1-4 την Α.Ε Λογγά

Η Θύελλα Χαρακοπιού από σήμερα πανηγυρίζει την ιστορική άνοδό της για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄Τοπική μετά την εκτός έδρας επικράτηση με 1-4 επί της Α.Ε Λογγά. Οι παίχτες του Δημήτρη Αναστασόπουλου μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Παναγόπουλου της Λογγά από το 25′ πήραν την διαφορά του σκορ. Στο 25′ λοιπόν ο Καπόγλης με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Θύελλα σε 0-1, στο 52′ ο Τσουλάκος με σουτ έκανε το 0-2, στο 55′ ο Μάλαμας με σουτ μείωσε για την Λογγά σε 1-2, στο 70′ Κοτσολιάς με πλασέ έκανε το 1-3 και στο 83′ ο Πάλιας με πέναλτι έστειλε στα ουράνια την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Διαιτητής : Πλακογιάννης Επόπτες : Λουκάς, Κορομηλάς

Α.Ε ΛΟΓΓΑ (Δημήτρης Μάλαμας) : Ηλιόπουλος, Μπαρούνης, Ροστόφ, Πανταζόπουλος, Παναγόπουλος, Μουτσούλας, Μάλαμας, Μπουτιέρος, Καμβίσης (80΄Παπασταύρου), Τραγομαλάς (70′ Καραμπέτσος), Σταματόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ (Δημήτρης Αναστασόπουλος) : Κακαλέτρης (89′ Αγγελόπουλος), Ορφανός, Αρβανίτης, Κωστέας (46′ Δασκαλάκης), Καπόγλης, Μωράκης, Κουτσολιάς, Αντωνίου, Τσουλάακος (66′ Μαρκάκης), Χελάς, Παλιάς (88′ Δαρειοτάκης).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο