Στο Λουτράκι ο Παμεσσηνιακός ΑΣ Καράτε για το Πανελλήνιο Κύπελο

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών ΚΑΡΑΤΕ OPEN SERIES στο Λουτράκι θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος με 52 αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο 26 & 27 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Η συμμετοχή στους εν λόγο αγώνες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τη συμμετοχή 150 και πλέον συλλόγων και πάνω από 2000 αθλητών. Την αποστολή του Παμμεσσηνιακού που απαρτίζεται από 52 αθλητές/τριες θα συνοδεύσουν οι προπονητές Ιωάννης και Ευάγγελος Ευθυμίου Μπούρας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αντώνιος Γιουρτούμας, μέλη του Δ.Σ. καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων.


Οι προπονητές Ευάγγελος και Ιωάννης Ευθυμίου Μπούρας δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι για την προετοιμασία των αθλητών αλλά και την αγωνιστική διάθεση που έχουν επιδείξει οι Καρατέκα του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στις προπονήσεις, ενώ πρόσθεσαν ότι, «Θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί όπως στους πρόσφατους αγώνες της Αμαλιάδας και της Αθήνας. Να καταφέρουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύουμε τακτικά στις προπονήσεις και αντίστοιχα για τα νέα μας μέλη να εφοδιαστούν με πολύτιμες εμπειρίες που θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον τους στο άθλημα του Καράτε», ενώ κλείνοντας, είναι πεπεισμένοι πως για ακόμη μια φορά θα είναι νικητές στο ήθος, στο ευ αγωνίζεσθε και στη μαχητικότητα.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο