Σχεδόν έτοιμα τα έργα αναβάθμισης στο γήπεδο της Σπερχογείας

Το γήπεδο της Σπερχογείας αλλάζει όψη, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φωτογραφίες και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο να δοθεί σε χρήση στους ”Ταύρους” για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ίσως να υπάρηει μια μικρή καθυστέρηση στην έναρξη της προετοιμασίας όπως αναφέρει πιο κάτω η διοίκηση της ομάδας.

** Συγχαρητήρια σε όλους !!!, μακάρι να έχουν την ίδια εικόνα και τα άλλα γήπεδα !!!.

« Καλησπέρα!, με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζουμε το γήπεδο μας για την αρχή της προετοιμασίας. Εκτεταμένοι ελαιοχρωματισμοί κυριολεκτικά παντού. Σχολαστικός καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου και αποξήλωση περιβάλλοντα χώρου. Σχεδόν έτοιμα και τα αποδυτήρια μας. Νέα καθίσματα για τους αθλητές, νέοι αποθηκευτικοί χώροι, νέα είδη υγιεινής και αντιολισθητικό δάπεδο. Λόγω των εργασιών ίσως η προετοιμασία μας να ξεκινήσει με μια μικρή καθυστέρηση δυο ημερών. »

Ανακοίνωση:

« Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λαχειοφόρου διαγωνισμού με δώρο ένα ολοκαίνουργιο παπί Benelli RCX185 αξίας 3.000€!! Με αξία ανά λαχνό μόλις 2€!! Μην χάσετε και εσείς την ευκαιρία να διεκδικήσετε το απόλυτο Ιταλικό παπί. Ενισχύστε την ομάδα μας και διεκδικήστε ένα δώρο πολύ μεγάλης αξίας! Οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού μας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες! Μείνετε συντονισμένοι! »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο