Τα νέα του γραφεία εγκαινίασε σήμερα ο ΣΔΥΜ

Παρουσία του Δημάρχου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θανάση Βασιλόπουλου, δημοτικών συμβούλων, πολλών αθλητών, εθελοντών, εκπροσώπων φορέων και φίλων του Καλαματιανού συλλόγου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εγκαινίασε πριν λίγες ώρες στο Ανατολικό κέντρο τα νέα του γραφεία. Την κορδέλα των εγκαινίων για το νέο “σπίτι” έκοψαν ο πρόεδρος του Καλαματιανού συλλόγου , Χρήστος Μπένος, και ο δήμαρχος της πόλης, Θανάσης Βασιλόπουλος. Από την πλευρά του στη σύντομη ομιλία του ο Χρήστος Μπένος ευχαρίστησε όλους τους προηγούμενους προέδρους του συλλόγου, κάνοντας βέβαια ειδική αναφορά στον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.


Παράλληλα ευχαρίστησε το μέλος του συλλόγου Παναγιώτη Καμπά για τη σημαντική βοήθεια του στη δημιουργία των γραφείων, καθώς και τους εθελοντές που δίνουν το δικό τους παρών στους αγώνες και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Δημήτρη Ροϊδη.
Στο ίδιο μήκος κύματος των παραπάνω δηλώσεων κινήθηκε και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, λέγοντας μεταξύ των άλλων ότι “η πόλη στηρίζει τον ΣΔΥΜ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επόμενες δράσεις του.

Ως Δημοτική Αρχή στην πράξη έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε τον αθλητισμό, τον μαζικό αθλητισμό, τον οποίο και αντιμετωπίζουμε ως κοινωνικό αγαθό. Η συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, Δήμος και ΣΔΥΜ ήταν και παραμένει υποδειγματική. Μια συνεργασία που έχει προσφέρει και συνεχίζει βέβαια να προσφέρει εξαιρετικές διοργανώσεις όπως ο φημισμένος Αγώνας Δρόμου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και ο Ημιμαραθώνιος.”

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο