(Χ) στο ”Μπαχράμης” Ηρακλής και Τέλλος Άγρας έμειναν στο 2-2

Ο Τέλλος Άγρας προηγήθηκε δύο φορές στο ”Π. Μπαχράμης” απέναντι στον Ηρακλή αλλά ισοφαρίστηκε άλλες δύο από τους γηπεδούχους με το τελικό 2-2 να δίνει από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα. Στο 30′ ο Σωτηρόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Άγρα για να ισοφαρίσει στο 40′ ο Γκρίτζαλης σε 1-1, στο 55΄ο Οικονομόπουλος ξαναέβαλε την ομάδα των Γαργαλιάνων μπροστά στο σκορ για να έρθει στο 90′ ο Δαρσακλής και να γράψει το τελικό 2-2. Στο 91′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το ματς όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδέα από τον Βελλησάρη, το εκτέλεσε ο Βαίτσης αλλά απέκρουσε ο Λαμπίρης.

Διαιτητής : Ρέκκας Επόπτες : Γεωργαντάς, Μπαρδής.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Άρης Γαλανόπουλος) : Μπεσσής, Τρακάκης, Φυκούρας (70′ Βαϊτσης), Μαγκλάρας, Χριστόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τζ. Παπαδέας, Βλαχάκης, Δαρσακλής, Γ. Παπαδέας (85′ Μουρούφας), Γκρίτζαλης (70′ Ψωρομύτης).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας) : Λαμπίρης, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Βελησσάρης, Ανδρώνης, Ζόμπολος (87′ Λάζαρης), Οικονομόπουλος (70′ Διονυσόπουλος), Αναστασόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σερέτης (65′ Μπακάκης), Κωνσταντόπουλος (65′ Α. Τσόπελας).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο