Α’ Τοπική, αποτελέσματα, βαθμολογία, ρεπορτάζ 7/12

Για την 9η αγωνιστική της Α’ Τοπικής είχαμε τα εξής αποτελέσματα

Εράνη – Αστέρας Αρφαρών > 4-0

Α.Ε Αβίας – Ολυμπιακός Αν > 3-0

Μεθώνη – Ηρακλής Καλ > 3-0

Πανθουριακός – Εθνικός Μελ > 3-1

Σπερχογεία – Ακρ. Κορώνης > 2-2

Πάμισος – Α.Ε Μάνης > 1-0

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ > 2-1

Με τον Σταύρο Σωτηρόπουλο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ ο Τέλος Άγρας νίκησε την σκληροτράχηλη Ράχη με 2-1. Το γκολ για την ομάδα του Σταύρου Τσουλάκου πέτυχε ο Μπέγκα δέκα λεπτά πριν τη λήξη της συνάντησης, ενώ αποβλήθηκε και ο Αβράμης στο 65′.

Διαιτητής : Ρέκκας Επόπτες :Π.Νικολόπουλος, Βανικιώτης.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Βελησσάρης, Μπακαδήμας, Ζόμπολος (62′ Λάζαρης), Μπακάκης (62′ Σερέτης), Α. Τσόπελας (86′ Νικολόπουλος), Σούλα, Σωτηρόπουλος, Ρούσιας (86′ Βενετσανάκος).

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Μ.Τσέλα, Βράπι, Κιόρρι, Λιόλιος, Μπέγκα, Πιλάτης, Ζωγόπουλος, Α.Τσέλα, Σκοπέτος, Αβράμης, Τσεκάνι.

Α.Ε ΑΒΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-0

Η Α.Ε Αβίας εκμεταλλεύτηκε την έδρα της κέρδισε με 3-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 3-0. Τα γκολ για τους Μανιάτες πέτυχαν οι Δ.Τσουλάκος στο 50′, Ε.Τσουλάκος στο 64′ και ο Πανταζής στο 75′.

Διαιτητής : Ψηλοπαναγιώτης Επόπτες :Γεωργαντάς, Αράπης.

ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Σινάι (83′ Χ. Μητσέας), Γεωργίκος, Λυκουρέζος (87′ Πουλής), Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Α. Καρδάσης, Αλντέσκου (85′ Ψαλτήρας), Δ. Τσουλάκος (86′ Κλείδωνας), Πανταζής, Δ. Μητσέας (50′ Χούτος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου (46′ Παναγιωτόπουλος), Παπανδρέου, Κακογιάννης, Στυλιανόπουλος, Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης, Σκαμαντζούρας, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Αδαμόπουλος.

ΜΕΘΩΝΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0

Η Μεθώνη νίκησε με 3-0 τον Ηρακλή Καλαμάτας πετυχαίνοντας έτσι την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Σπαντιδέας στο 2′, ο Ράλλης στο 75′ και ο Τσατάς στο 87′. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 9 παίχτες καθώς αποβλήθηκαν οι Φυκούρας και Μαγκλάρας για εξύβριση.

Διαιτητής : Καυκάς Επόπτες : Σταυρόπουλος, Μπασιλάρης.

ΜΕΘΩΝΗ:(Βασίλης Κοσιφολόγος) Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Σεντεμέντες, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας (87′ Καραγλάνης), Μάραντος (81′ Παυλόγιαννης), Ράλλης (82′ Χρόνης), Τσατάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:(Άρης Γαλανόπουλος) Καπράλος, Τρακάκης, Φύκουρας, Μαγκλάρας, Δαραβίγκας (68′ Κρέπης), Κωνσταντόπουλος, Μάρης, Μπρακούλιας, Ψωρομύτης (46′ Βαϊτσης), Δαρσακλής, Λύρας.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο