Δεν μπόρεσε το Διαβολίτσι 1-1 με Πανηλειακό στο 94′

Το Διαβολίτσι για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ήρθε 1-1 με τον Πανηλειακό στο ουδέτερο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς τον Γιάννη Κούτση στο πάγκο του και με υπηρεσιακό τεχνικό τον κύριο Γκίντζια πήρε κεφάλι στο σκορ στο 38′ με πολύ ωραίο πλασέ του Λούσκου. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Δημητρίου στο 32′ όταν το σουτ που εξαπέλυσε έφυγε μόλις αουτ και στο 44′ ο έγχρωμος Μενσά από καλή θέση πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από δύο ευκαιρίες με τους Κακόγιαννο στο 62′ να σουτάρει και να διώχνει σε κόρνερ ο Βασιλειάδης, στο 73′ όταν σουτ του Σταματελόπουλου απέκρουσε ο Μάντζαρης, στο 80′ όταν φάουλ του Διαμαντόπουλου έφυγε μόλις άουτ και στο 88′ όταν ο Στραβάκος με κεφαλιά αστόχησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς έφερε στα ίσια 1-1 όμως ο ίδιος παίχτης ο Στραβάκος στο 94′ με σουτ ύστερα από σέντρα του Βελλή μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Κίτρινες κάρτες πήραν οι : Πιτσιλής, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Μενσά, Αντωνιάδης, Τσιγκρίλας και Μπάλλας.

Διατητής : Βαρτσάκης Επόπτες : Αντωνόπουλος και Μπεκιάρης (Σύνδεσμος Λακωνίας)

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Κώστας Παλαμάρας) Βασιλειάδης, Δημητρίου (46′ Ζαραβέτας), Σταματελόπουλος, Πιτσιλής, Καντούτσης, Αλεξανδρής (46′ Γουέσλει), Μουλιάτος (46′ Ζαραβέτας), Μπαλόπουλος, Θώδης (65′ Πάγια), Τσιγαρίδης (58′ Βελλής), Ηλιόπουλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γκίντζιας) Μάντζαρης, Μενσά, Καλομοίρης (60′ Κακόγιαννος), Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Μότα (76′ Αμπάντα), Αντωνιάδης, Τσιγκρίλας, Μπάλλας, Λούσκος, Μπάλος.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο