Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: Ώρα τελικού στο Champions League, πού θα δείτε τη μάχη των Πολιτών με τους νερατζούρι

Η ώρα του τελικού Champions League έφτασε και το βράδυ του Σαββάτου (10/6) Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ θα μονομαχήσουν στο Ατατούρκ για το πολυπόθητο τρόπαιο. Αναλυτικά η ώρα και τα κανάλια μετάδοσης.

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη και το Αταρούρκ, με τις δύο φιναλίστ, Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ (10/06, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HDMEGALIVE από SPORT24) να ετοιμάζονται για τη δική τους μάχη που θα οδηγήσει στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τα σάρωσε όλα στην Αγγλία, πανηγυρίζοντας το νταμπλ, και θέλει να ολοκληρώσει μία ιδανική χρονιά με την κατάκτηση του μόνου τροπαίου που της λείπει, αυτό του Champions League. Οι Πολίτες έφτασαν πολύ κοντά το 2021, όμως η Τσέλσι με 1-0 τούς στέρησε τη δυνατότητα να το πετύχουν. Έχοντας πλέον στη φαρέτρα τους το μεγάλο “όπλο” που ακούει στο όνομα Έρλινγκ Χάλαντ και μετράει τη φετινή σεζόν 52 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Νορβηγός σταρ μάλιστα, έχει σκοράρει 12 φορές στη διοργάνωση, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο παίκτη αγγλικής ομάδας. Από την άλλη, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είναι το αουτσάιντερ, αλλά όπως δήλωσε ο προπονητής της στη συνέντευξη Τύπου “μπορεί να γράψει ιστορία”. Οι “νερατζούρι” έφτασαν στον τελικό μετά από 13 χρόνια, αποκλείοντας ΠόρτοΜπενφίκα και Μίλαν. Ο Μχιταριάν είναι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού, καθώς προπονήθηκε κανονικά.

Η μεγάλη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 22:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 1 HD, αλλά και το MEGA. Φυσικά, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του τελικού LIVE μέσα από το Match Center του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

  • 22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ / COSMOTE SPORT 1 HD και MEGA

ΠΗΓΗ : sport24.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο