Μεγάλο διπλό της Κυπαρισσίας στη Μάνη με Μπακατσέλο και Ντιόπ 1-2

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κυπαρισσία μέσα στο γήπεδο του Κάμπου με 1-2 κόντρα στη τοπική ΑΕ Μάνης και μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, πάθος, ένταση, τρία γκολ και ανατροπή του σκορ, όσοι το παρακολούθησαν σαφώς έμειναν ικανοποιημένοι από την εξέλιξή του και όχι τόσο για την ποιότητά του. Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για την Κυπαρισσία με σκόρερ τον Βλαχόπουλο μετά από σέντρα του Κωνσταντόπουλου, όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού ο δεύτερος βοηθός Ταβουλαρέας υπέδειξε σε θέση οφ σάιτ τον σκόρερ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Η Μάνη πήρε το προβάδισμα στο σκορ με προβολή του Μπάλα στο 22′ της αναμέτρησης αφού εκμεταλλεύτηκε την αδράνια των αμυντικών και του Δασκαλόπουλου, σε ωραία προσπάθεια και γύρισμα της μπάλας παράλληλα προς την εστία του Φετάχου, έτσι έγινε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα το ματς, όταν μετά από συνεχόμενα σουτ του Κυβελίδη και απόκρουση της μπάλας πρώτα από τον Κωνσταντακόπουλο και μετά σε σώματα των αμυντικών, έγινε κάτοχος της μπάλας ο Μπακατσέλος που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της Μάνης για να γράψει έτσι το 1-1 στο 49′. Την ανατροπή στο σκορ πέτυχε στο 75′ ο Ντιόπ με κεφαλιά, αφού σε εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Καπλάνη ο Κυβελίδης έπιασε τη πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Ντιόπ με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-2 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής: Ηλίας Ρέκκας. Βοηθοί: Ηλίας Μπουρίκας και Δημήτρης Ταβουλαρέας που ελέγχονται για τη φάση του πρώτου λεπτού και το ακυρωθέν γκολ του Βλαχόπουλου.

ΑΕ Μάνης; Κωνσταντακόπουλος, Δουρούμης, Πουλάκος Π, Γιαννής, Γουρνάς, Μπάλας(46′ Χατζηπαναγιώτης), Φετάχου(32′ Πουλάκος Κ. λ.τρ), Μπέρπερι(88′ Σπυρέας), Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης, Γλέζος

ΑΟ Κυπαρισσίας:Δασκαλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Καπλάνης, Μητρόφ, Μπουτσικάκης, Βλαχόπουλος(55′ Μαλισόβας λ.τρ), Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος(82′ Ανδρουτσής), Κατσιώλης, Ντιόπ, Μπακατσέλος(88′ Ζαφείρης)

Το βίντεο του αγώνα σε περιγραφή του Γιώργου Δρούγα
Οι δηλώσεις Παναγιώτη Πολίμου προπονητή της ΑΕ Μάνης και Κυριάκου Κωνσταντόπουλου επιθετικού του ΑΟ Κυπαρισσίας
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο