Μεσσηνιακός – ΑΟ Φοινικούντα 2-2: Τα λάθη έκριναν τον αγώνα

Τα λάθη και από τις δύο άμυνες έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης ΜεσσηνιακόςΑΟ Φοινικούντας για την 11η αγωνιστική της Β‘ τοπικής κατηγορίας στο γήπεδο ”Σταύρος Παπαδόπουλος”, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 22. Ο Μεσσηνιακός στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αρκετά δυνατά και στο τρίτο μόλις λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Δημόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι απ’ κει και μετά ανέβασαν ¨στροφές¨ πετυχαίνοντας δύο τέρματα, με τους Τομαρά και Σπανό αντίστοιχα κάνοντας την ανατροπή, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με την ψυχολογία υπέρ τους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο αμυντικά καθώς θέλησαν το υπέρ τους σκορ. Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 83‘ με πλασέ του Αβντίου. Από εκεί και πέρα ο αγώνας μετατράπηκε σε ”ροντέο” με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να πάρουν το προβάδισμα. Μετά την ισοφάριση η ένταση είχε φτάσει στο κόκκινο με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αναγκάζεται να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Παπαγεωργίου στο 84‘ (δεύτερη κίτρινη) και στον Κοτσίρη Η. στο 94‘.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3` Σουτ στη μικρή περιοχή του αμαρκάριστου Δημόπουλου 10 ο Μεσσηνιακός.

35 Ο Τομαράς μπήκε στη περιοχή έκανε το πλασέ, ο Τσούλος απόκρουσε με τα πόδια αλλά είδε την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει στα δίχτυα του 11.

38 Σουτ του Κοτσίρη από το ύψος της περιοχής απόκρουσε ο Τσούλος

43 Ο Σπανός εκμεταλλεύτηκε τη λάθος μεταβίβαση του Τσούλου προς τον αμυντικό του, έκλεψε την μπάλα πέρασε τον Τσούλο που έπεσε στα πόδια του για να διορθώσει το προηγούμενο λάθος, αλλά ο έμπειρος επιθετικός με πλασέ έκανε το 12.

83` Ο ελεύθερος Αβντίου μπήκε στη περιοχή έκανε το πλασέ και 22.

85` Ο Παπαγεωργίου ανέτρεψε τον Δημόπουλο αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (Κόκκινη) του διαιτητή Σερεμέτη.

89` Σουτ του Σούλι η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Σερεμέτης Επόπτες: Τσούκαλη και Αθανασάς

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ (Φραγκίσκος Κεράνης): Τσούλος, Καραγιαννίδης, Δημόπουλος, Πογκόνι, Πετρόπουλος, Μπούνας, Χόχολης, Ζαχαρίας, Αβντίου, Κότσης(60′ Γκουλγκούτης), Χασανέας(76′ Τόλιας)

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ (Κωνσταντίνος Παλαμάρας): Πλακουδάκης, Κοτσοβός(81′ Κοτσίρης Ι.), Κατσούλης, Τσώνης Κ., Παπαγεωργίου, Τομαράς(92′ Γάλλος), Μιχαήλ, Κοτσίρης Η., Παπαδημητρίου, Σούλι, Σπανός(70΄Τσώνης Π.)

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο