Ο Σαρδέλης στο 90′ χάρισε τον βαθμό στον Πανθουριακό

Γκολ και θέαμα χάρισαν οι Πανθουριακός και Μεθώνη σε όσους παρευρέθηκαν στο ”Σταύρος Παπαδόπουλος” με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2 για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 4′ σπουδαία ατομική προσπάθεια από τον Γιακουμή ο οποίος δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Μετά από ένα λεπτό, ο Ζαχαρόπουλος ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Θουρίας έπειτα από σέντρα του Σεντεμέντε. Στο 7′ ήταν η σειρά της Μεθώνης να σκοράρει με τον Τσιμικλή, έπειτα από δύο χαμένες ευκαιρίες του Σπαντιδέα. Στο 14′ ο Πανθουριακός θέλησε να πάρει προβάδισμα με τον Γιακουμή χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μετατρέψει την φάση σε γκολ. Στο 28′ ο Μπούνας με όμορφη σέντρα βρήκε τον Γιακουμή στο σημείο του πέναλτι αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ο τερματοφύλακας μπλόκαρε εύκολα. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, και ειδικότερα στο 47′ ο Σεντεμέντες προσπαθεί να σκοράρει το σουτ όμως που δοκίμασε πήγε πολύ ψηλά. Στο 50′ ο Σπαντιδέας βάζει την Μεθώνη μπροστά στο σκορ έπειτα από ατομική προσπάθεια καθώς καταφέρνει και περνάει ανάμεσα από δύο αμυντικούς του Πανθουριακού και πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ. Στο 58′ ο Μπούνας επιχείρησε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76′ τεράστια χαμένη ευκαιρία για γκολ για τον Πανθουριακό με τον Μίντζηρα να είναι καθοριστικός και να κάνει μία σωτήρια επέμβαση. Στο 80′ ο Σπαντιδέας κάνει ένα σουτ με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει εύκολα. Στο 85′ ο Σπαντιδέας βρίσκει τον Τσαγκάρη μόνο του ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ο δεύτερος ήταν αρκετά κακό με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 90′ ο Σαρδέλης ισοφαρίζει για τον Πανθουριακό με κεφαλιά. Στο 92′ ο Γεωργουλέας προσπαθεί να βάλει τον Πανθουριακό μπροστά στο σκορ, το σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν ο Γιαννακόπουλος για τον Πανθουριακό και οι Μπίζος, Δήμος και Τσάνε για την Μεθώνη.

Διαιτητής: Τσουλάκος Επόπτες: Πανόπουλος και Σκόρδος

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ(Τάκης Σακελλαρόπουλος): Γιακουμής Π., Μπούνας, Γιαννακόπουλος, Αγγελόπουλος(67′ Σεντεμέντες Γ.), Ρασσιάς, Κουντάνης(58 Σαρδέλης), Σεντεμέντες Ι., Ζαχαρόπουλος, Γεωργουλέας, Νικολόπουλος, Γιακουμής Ι.(67′ Φαββατάς)

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗ(Βασίλης Κοσιφολόγος): Μίντζηρας Π. Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Μάραντος, Ράλλης, Τσαγκάρης(90′ Χρόνης0, Μπεγέτης

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο