Ο Στάθης Γκορτσίλας σφυρίζει την Καλαμάτα με την Καλλιθέα

Με την 5η αγωνιστική συνεχίζονται τα Playoffs και τα Playouts στην SL2 με την Καλαμάτα να αγωνίζεται στο στάδιο της Παραλίας την Κυριακή στις 16:00 με την Athens Kallithea με στόχο μια καλή εμφάνιση και φυσικά την πρώτη της νίκη σε αυτή τη διαδικασία. Ο Στάθης Γκορτσίλας από το σύνδεσμο Διαιτητών Μακεδονίας κλήθηκε να διευθύνει το παιχνίδι με βοηθούς τους Πάτρα από Μακεδονία και Σπυρόπουλο από Αν. Αττική. 4ος Διαιτητής θα είναι ο Βλάχος από Αν. Αττική. Πάμε να δούμε το πλήρες πρόγραμμα του Νοτίου Ομίλου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4/2024 – 16:00

PLAYOFFS

Γήπεδο Νεάπολης: Ιωνικός – Ηλιούπολη > Ματσούκας (Αιτωλ/νίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Μωϋσιάδης (Ηπείρου). 4ος : Φωκάς (Αχαΐας).

PLAYOUTS

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/4/2024 – 16:00

Γήπεδο Π.Κ Ρέντη : Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟ Β’ > Κουκουράκης (Χανίων), Ισακοβίδης (Λακωνίας), Βλαχάκης (Ρεθύμνου). 4ος : Μπακογιάννης (Αθήνας).

Γήπεδο Δημ. Στάδιο Ρόδου : Διαγόρας – Γιούχτας > Ρούτσης (Κορίνθου), Μπαλιάκας (Κοζάνης), Γεωργαακόπουλος (Πειραιά). 4ος : Μπεκιάρης (Κορίνθου).

Γήπεδο Αγυάς : Παναχαϊκή – Αιγάλεω > Ρεντίφης (Αν. Αττικής), Καλαμπόκης (Αιτωλ/ν/ιας), Βισκαδούρος (Ηρακλείου). 4ος : Δραγάτης (Αν. Αττικής).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο