Πήρε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ 2-0 την Καλαμάτα

ΦΩΤΟ : INTIME

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος το υπέρ του σκορ από το πρώτο παιχνίδι 0-2 πέτυχε το ίδιο σκορ και στην Τούμπα και πήρε όπως αναμένονταν την πρόκριση την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο 1ο ημίχρονο και άνοιξαν νωρίς το σκορ στο 11′ από πάσα του Νάρει με σουτ του Τόμας και στο 13′ πάλι με τον Τόμας από πάσα του Μπίσεσβαρ έκαναν το 2-0. Νωρίτερα και με το καλησπέρα στο 5′ ο Βιερίνια απείλησε από στημένη μπάλα φάουλ για τον ΠΑΟΚ διώχνοντας αυτή ο Μέντεζ, πέντε λεπτά αργότερα στο 10′ πάλι ο Βιερίνια με σουτ ανάγκασε τον Μέντεζ να διώξει σε κόρνερ. Η Καλαμάτα ανέβασε ρυθμούς μετά το 20ο λεπτό και απείλησε τους γηπεδούχους στο 23′ με τον Αρναρέλλη να σουτάρει μόλις άουτ από μπαλιά του Μαρκόφσκι και στο 36′ με τον Μπενίτεζ να σουτάρει από πλάγια μόλις άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο είχαμε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τον ΠΑΟΚ να απειλεί ουσιαστικά μόνο στο 48′ όταν ο Νάρει βρήκε αρκετό χώρο μπροστά του και φάτσα με τον Μέντεζ πλάσαρε πάνω του. Η Μαύρη Θύελλα θα μπορούσε να σημειώσει το γκολ της τιμής θα λέγαμε στο 81′ όταν ο Βασιλόγιαννης έβγαλε πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Μοζέρ και αυτός από πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω στον Ζίβκοβιτς. Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι η Καλαμάτα έβγαλε καλή εικόνα στο γήπεδο και μακάρι να συνεχίσει το ίδιο πρόσωπο και στα δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Κίτρινες κάρτες πήραν οι : Μπενίτεζ και Νάρει

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζ.Ζίβκοβιτς, Κάργας, Νάσμπερκ, Βιερίνια, Μπίσεσβαρ (71′ Σελινάι), Σβαμπ, Σάστρε (62′ Λύρατζης, 71′ λ.τρ. Τζίμας),Ντάντας, Σοάρες (λ.τρ Ρικάρντο), Τόμας, Νάρει ( 62′ Α.Ζίβκοβιτς).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος): Μέντεζ, Μαβινγκά, Μοζέρ (84′ Τριανταφυλλάκης), Λουπάνο, Μπενίτεζ (69′ Κωνσταντινόπουλος), Ασίγκμπα, Καραγκούνης, Μπακαγιόκο, Μαρκόφσκι (69′ Βασιλόγιαννης), Παπατόλιος, Αρναρέλλης (75′ Τάτος).

** Στο άλλο παιχνίδι που έγινε σήμερα > Athens Kallithea – Λαμία 1-2 (41′ Νίλι – 34′ Μανούσος, 38′ Μαρτίνεθ)

11 Ιανουαρίου

  • 14:00 Άγιος Νικόλαος – Απόλλων Παραλιμνίου
  • 16:00 Άρης – Λεβαδειακός
  • 16:30 Βόλος – Παναθηναϊκός
  • 19:00 ΑΕΚ – Κηφισιά
  • 21:00 Ατρόμητος – Ολυμπιακός

12 Ιανουαρίου

  • Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο