Πλέι οφ και πλέι άουτ η Super League 2 την νέα περίοδο

Στο “δρόμο” της Super League, θα βαδίσει τη νέα σεζόν και η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας, καθώς αποφασίστηκε η διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ μετά την ολοκλήρωση της κανονικής του πρωταθλήματος!

Η παραπάνω πρόταση πέρασε στο σημερινό  διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 στο οποίο έπεσαν τρεις προτάσεις και έπειτα από ψηφοφορία εγκρίθηκε αυτή του προεδρείου έναντι της ΑΕ Λάρισας και των Χανίων με ψήφους 14, 5 και 1, αντίστοιχα.
Σε κάθε όμιλο αναμένεται να είναι 13 ομάδες και στο φινάλε θα ανέβουν οι πρωταθλήτριες, ενώ θα υποβιβάζονται από πέντε ομάδες.
Στα πλέι οφ αναμένεται πάντως να λάβουν μέρος οι ομάδες από την 1η έως την 5η θέση και στα πλέι άουτ οι ομάδες από την 6η έως την 11η θέση, ενώ ο 12ος και ο 13ος θα υποβιβάζονται απευθείας. Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα διεξαχθούν σε δύο γύρους των πέντε αγωνιστικών. Στο σημερινό συμβούλιο, αποφασίστηκε ακόμα να σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ ως προς την ισότιμη μεταχείριση της κατηγορίας με την Super League 1, σε ό,τι αφορά στην απόδοση ποσοστού από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Solidarity της UEFA.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2 αναφέρει: “Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SL2 όπου έλαβε τις εξής αποφάσεις: Ψηφίστηκε επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 η Nike Flight DN 3595-100.


Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, ενώ συζητήθηκε το πλάνο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος των τμημάτων υποδομών.
Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ ως προς την ισότιμη μεταχείριση της κατηγορίας με την Super League, σε ό,τι αφορά στην απόδοση εσόδων από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Solidarity της UEFA”.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο