Τέλος Άγρας – ΠΑΣ Ράχη 1-4: Σώθηκαν οι ”Κανονιέρηδες”

Τεράστια νίκη και παράλληλα σωτηρία για την Ράχη την τελευταία αγωνιστική της Α’ Τοπικής καθώς έφυγε με το διπλό από τους Γαργαλιάνους επικρατώντας με 1-4 του αδιάφορου Τέλου Άγρα. Με την νίκη της αυτή η Ράχη υποχρέωσε τον Ολυμπιακό Ανάληψης σε υποβιβασμό στη Β’ Τοπική. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν συμμετοχές στο πρωτάθλημα θέλοντας ο Δημήτρης Λίτσας να τους τσεκάρει εν όψει νέας σεζόν.

Στο 17′ ο Μπέγκα με σουτ άνοιξε το σκορ για την Ράχη 0-1, στο 24′ ο Τζιόλας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Δημήτρη Παυλόπουλου σε 0-2, στο 39′ ο Νικολόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, στο 60′ ο Πάνου με σουτ έκανε το 1-3 και στο 75′ ο Μαστρόκαλος με πλασέ έγραψε το τελικό 1-4 για τους ”κανονιέρηδες”.

Διαιτητής : Η. Νικολόπουλος – Επόπτες : Σαπουτζής, Τσοπανάκης.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας): Αλεξανδρόπουλος (75′ Σταμάτης), Τίκεμ, Νικολόπουλος, Σεφεράσι, Κανελλόπουλος, Διονυσόπουλος(55′ Κυριαζόπουλος), Λάγιος (46′ Βενετσανάκος), Σερέτης (65′ Σαρρής), Σούλα (55′ Fundeanu), Δεσποτόπουλος, Βάγγαλης.

ΠΑΣ ΡΑΧΗ (Δημήτρης Παυλόπουλος): Οικονόμου, Tomassek, Βράπι Κιόρρι, Γιαννόπουλος (70′ Μαστρόκαλος), Τζιόλας, Πάνου, Μαράι (75′ Κοζομπόλης), ΜπαλιγκοΒρυώνης (75′ Λεοτυχίδης), Μπέγκα, Ζωγόπουλος.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο